Joi începe cantonamentul din Poiana Braşov

Joi începe cantonamentul din Poiana Braşov
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Stagiul din Poiană se va axa mai mult pe condiţia de atleţi a roş-alb-albaştrilor şi mai puţin pe talentul lor de fotbalişti * Se va alerga pe rupte, iar meciurile de verificare sunt excluse din programul acestei perioade

Lotul Oţelului pentru Poiana Braşov

·    Portari: Abraham, Baotici, Grahovac;

·    Fundaşi: Cârjă, Cojoc, Costin, Perendija, Râpă, Sălăgeanu, Sârghi, Siminic, Sipovici;

·    Mijlocaşi: Antal, Avram, Giurgiu, Golocevac, Ibeh, Ilie, Iorga, Neagu, Negoescu, Ochiroşii, Paraschiv, Stoica, Viglianti;

·    Atacanţi: Axente, Buş, Nikolici, Pena.

„Mai greu ca niciodată!”

Ce i-a alergat Dorinel Munteanu în vară pe „oţelari”, dar cât pământ mănâncă acum odată cu revenirea preparatorului fizic Ionel Tămăşanu!

„Doamne, e mai greu ca niciodată!”, i-am auzit pe unii dintre jucători la antrenamentul de ieri după-amiază când s-au dat kilometrajele peste cap.

Fix şapte kilometri au alergat roş-alb-albaştrii în ritmul foarte atent dirijat de tehnicienii care-şi frecau mâinile pe margine văzând herghelia de fotbalişti cum ridica nori de praf cu gândul la returul Ligii I.

Unul dintre ei, nigerianul John Ibeh, rămas pe margine din cauza unei răceli, a fost ameninţat în termeni pur sportivi şi cu zâmbetul pe buze de Dorinel: „S-a zis cu tine, în Poiană vei băga 20 de kilometri!”

Trei antrenamente pe zi?

În dimineaţa acestei zile, după ora 9.30, trupa Neamţului va urca în Poiana Braşov pentru un stagiu de unsprezece zile, timp în care nu va fi loc pentru nicio partidă de verificare.

„Vor trage de fiare de trei ori pe zi. Cel puţin aşa ştiu că au făcut în vară. Îi las pe mâna domnului antrenor”, a anunţat cu un aer misterios directorul general Marius Stan, în timp ce fostul internaţional n-a vrut să comenteze prea mult pe marginea programului de pregătire din judeţul Braşov:

„N-are rost să vorbim acum despre ce va fi în Poiană. Vreau de la jucători concentrare maximă şi multă muncă, pentru că acest cantonament trebuie să ne pună pe picioare pentru retur.”

A păstrat doar un bosniac

Lotul, încă destul de numeros (29 de oameni), conţine câteva „plombe” sub 19 ani, jucători care ar urma să rămână în vestiarul seniorilor şi când va începe campionatul.

După o primă săptămână de alergări pe 2010, Munteanu a renunţat la portarul columbian Bermudez şi la fundaşul central Hodzurda, cei doi urmând să se călească şi anul acesta la echipa secundă a clubului.

„Dinte tinerii de la formaţia-satelit îi iau acum doar pe Avram, Negoescu, Sipovici şi Stoica, iar pentru stagiul din Antalya aş vrea să am un lot de doar 26 de jucători”.

„Aşa că aştept multe de la toţi componenţii lotului”, a mai spus Dorinel. În urma sa şi a echipei au rămas acasă Romeo Stancu, Tănasă, David, Matei, N’Kongue şi Pătraş - toţi aceştia fiind declaraţi transferabili.

Explicaţie foto: „Oţelarii” vor vedea foarte rar mingea în stagiul montan din Poiana Braşov

Citit 1071 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.