Țig și Bara, nominalizate la ”lovitura lunii”

Țig și Bara, nominalizate la ”lovitura lunii”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Patricia Țig, revenită în circuitul profesionist, și Irina Bara au fost nominalizate de WTA în ancheta pentru "lovitura lunii iulie".

Gălățeanca Patricia Țig a reușit o lovitură spectaculoasă în semifinalele turneului de la București (unde a fost finalistă), împotriva germanei Laura Siegemund, în timp ce Irina Bara s-a remarcat cu un lob reușit în disputa cu rusoaica Margarita Gasparian, în turul inaugural de la Jurmala (Letonia).

Alături de cele două românce se mai află alte trei sportive, olandeza Kiki Bertens, poloneza Katarzyna Kawa şi letona Anastasia Sevastova. Fanii pot vota până sâmbătă, pe site-ul WTA, iar câştigătoarea va fi anunţată luni.

Tot pe site-ul WTA, fanii pot vota și "jucătoarea lunii iulie”, printre acestea aflându-se Simona Halep - câștigătoarea de la Wimbledon. Printre nominalizări se află finalista de la Wimbledon, Serena Williams, Anastasia Sevastova - câștigătoarea turneului de la Jurmala, și Jil Teichmann - câștigătoarea turneului de la Palermo.

Altfel, Patricia Țig, locul 223 WTA, va juca, vineri, 2 august 2019, în sferturile de finală ale turneului Challenge de la Karlsruhe (Germania), împotriva Ekaterinei Gorgodze (Georgia, locul 194 WTA). Acesta este prima duel direct între cele două sportive.

Citit 839 ori Ultima modificare Joi, 01 August 2019 18:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.