Dorinel către propriii jucători: „Nu vă menajaţi pentru Ligă!”

Dorinel către propriii jucători: „Nu vă menajaţi pentru Ligă!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cu o săptămână înaintea tragerii la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, atunci când Oţelul are şansa de a ajunge în aceeaşi serie cu Barcelona, Real Madrid sau Manchester United, atmosfera din curtea arenei din Ţiglina III este tot mai apăsătoare * „Simt în vestiar că unii dintre jucători încep să se gândească prea mult la acele jocuri. Este foarte greşit!”, a spus ieri antrenorul campionilor României *

„Mai sunt meciuri până atunci”

Barcelona, Real Madrid, Manchester United, AC Milan, Arsenal Londra, Ajax Amsterdam… Super-brandurile Europei ar putea afla la sfârşitul săptămânii viitoare că printre adversarii lor din grupa UEFA Champions League se numără şi Oţelul Galaţi, campioana României.

Dorinel Munteanu, tehnicianul roş-alb-albaştrilor, chiar îşi face probleme că jucătorii săi se gândesc prea mult la întrecerea care va debuta la mijlocul lunii septembrie.

„Simt în vestiar că unii dintre jucători încep să de gândească mai mult la acele jocuri şi există riscul să se menajeze pentru acea competiţie. Este foarte greşit, mai avem destule meciuri de campionat până la întrecerea cu marile forţe ale continentului”, a comentat Neamţul.

Nu-i vrea pe „extratereştri”

Munteanu este de părere că Liga Campionilor nici nu trebuie să constituie un subiect excepţional.

„De ce trebuie să avem emoţii în această competiţie? Vom întâlni echipe puternice, dar avem şansa noastră la fiecare meci. Nu cred că trebuie să se sperie cineva sau să avem emoţii”, a mai spus fostul internaţional care rămâne consecvent: nu vrea să pice cu „extratereştrii” din Catalunia care au învins acum două seri pe Real în Supercupa Spaniei. 

„Îmi doresc o echipă germană, dar cel mai mult vreau să ne prezentăm cât mai onorabil. Am spus că nu vreau să ne facem de râs şi aşa va fi”.

În perspectiva sezonului din Ligă, Oţelul nu va mai face însă niciun transfer. „Avem 27 de jucători, dar doi dintre ei sunt nou-veniţii Iacob şi Novac. Aşadar îi vom trece pe listă pe toţi ceilalţi 25”, a conchis Dorinel.

„Milan marchezi sâmbătă. Dacă vei juca”

La conferinţa de presă de ieri, tehnicianul Oţelului a fost însoţit de fundaşul central Milan Perendija, sârbul transferat acum 2 ani la Dunăre începând s-o rupă binişor în română.

„Champions League? Mai este până acolo, cum zice domnul antrenor. Dar dacă este să mă feresc de vreun atacant advers la tragerea la sorţi, Benzema de la Real Madrid ar fi acela”, a spus stoperul ex-iugoslav.

Cu prestaţii tot mai bune în apărarea campionilor României, Milan promite că va şi marca un gol pentru tabăra gălăţeană: „Nu ştiu când o voi face, dar vreau să dau gol”.

Pronosticul lui Dorinel este că Perendija va înscrie chiar sâmbătă, cu FC Braşov. „Evident, dacă va intra pe teren”, a glumit antrenorul cu tânărul său sportiv.

Citit 1633 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.