România, cap de serie în calificările pentru turneul final al Fed Cup

România, cap de serie în calificările pentru turneul final al Fed Cup
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

​Echipa de Fed Cup a României este cap de serie în calificările pentru turneul final al competiției, ce va avea loc în perioada 14-19 aprilie 2019, la Budapesta. Alături de România, în urna capilor de serie se mai află SUA, Belarus, Germania, Spania, Elveția, Belgia și Marea Britanie. În cealaltă urnă se vor afla Letonia, Canada, Japonia, Slovacia, Rusia, Kazahstan, Brazilia şi Olanda. Tragerea la sorţi a întâlnirilor din calificări va avea loc pe 21 august, la Londra.

Cehia a primit un wild card pentru turneul final. De 11 ori câştigătoare a Cupei Federaţiei, Cehia se alătură finalistelor ediţiei din acest an, Franţa şi Australia, şi ţării gazdă, Ungaria, la turneul final, în noul format al competiţiei.

România va trebui să câştige întâlnirea de calificare pentru a accede în grupul celorlalte opt echipe participante la faza finală. Meciurile de calificare vor avea loc pe 7 şi 8 februarie 2020.

Altfel, în această noatte, de la ora 2.00, Simona Halep va juca cu Madison Keys, în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati, competițe unde principala favorită este australianca Ashleigh Barty, fostul lider mondial.

Citit 940 ori Ultima modificare Joi, 15 August 2019 19:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.