Turneu internațional de futsal, cu două campioane

Turneu internațional de futsal, cu două campioane
Participă echipe cu greutate din Moldova și Ucraina
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa vicecampioană a României, United Galați, se pregătește intens pentru noul sezon competițional, iar primul pas de intrare în ritm, cu noile reglementări ale federației de specialitate, este turneul intrenațional "Cupa Dunării - Memorialul Nicolae Rainea", ajuns la a cincea ediție. La evenimentul ce va începe astăzi, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor "Dunărea", vor fi prezente, pe lângă echipa organizatoare - vicecampioana României și finalista "Cupei României" - United Galați, Dunărea Călărași - deținătoarea "Cupei României", campioana Republicii Moldova - Dinamo Chişinău şi Epicentr K Avangard Odessa, din Ucraina.

Deschiderea competiției o va face Dunărea Călărași, care va juca cu Dinamo Chişinău, partida fiind programată astăzi, de la ora 17.00, ca apoi, de la ora 19.00, să aibă loc partida dintre formaţia gălăţeană, deținătoarea trofeului, și Epicentr Odessa. Mâine, sunt programate finalele, începând cu ora 11.00, iar festivitatea de premiere va avea loc începând cu ora 14.00. United a câștigat de fiecare dată această competiție, două dintre finale (în 2016 și 2017) chiar în fața celor de la Dunărea Călărași.

"Cu ocazia acestui turneu, vrem să îi integrăm pe jucătorii nou veniți la Galați, dar mai mult să ne pliem pe noile reguli impuse de către federație și, totodată, să vedem nivelul la care ne aflăm în acest moment. După primele antrenamente pot spune, că deși suntem mai puțini ca număr, din punct de vedere valoric suntem mai buni, comparativ cu sezonul trecut", a declarat antrenorul gălățenilor, Florin Ignat. Din acest sezon, Ignat, va fi doar pe banca tehnică.

Altfel, actualul sezon al campionatului Ligii I de futsal va avea numai șapte echipe. Pe lângă vicecampionii de la United, s-au mai înscris următoarele formații: Imperial Wet Miercurea Ciuc - campioana en-titre, Autobergamo Deva, Informatica Timișoara, Dunărea Călărași, FK Odorheiu Secuiesc și Clujana Cluj-Napoca.

Citit 903 ori Ultima modificare Joi, 15 August 2019 18:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.