United joacă finala Cupei Dunării

United joacă finala Cupei Dunării
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

United Galați s-a calificat în finala ”Cupei Dunării - Memorialul Nicolae Rainea”, după ce s-a impus, scor 2-0, în fața celor de la Epicentr Odessa, în meciul disputat la Sala Dunărea. Golurile gălățenilor au fost marcate de Obadă și Petică.

Jocul cu formația din Ucraina a fost început de United cu formula: Grigoraș - Lașcu, Boșneagă, Obadă, Tacot. Au mai jucat: Dinicuță, Petică, Stoica, Crăciun, Cireș, Araujo, Burdujel, Crișan (antrenor Florin Ignat). Pentru portarul Grigoraș și moldovenii Obadă și Tacot a fost meciul de debut în cadrul formației gălățene, în timp ce tânărul Robert Crișan a revenit în prima ligă, după ce anul trecut a evoluat în liga a II-a, cu CSM Tg. Mureș.

În finala mare ce se va juca sâmbătă (ora 13.00, tot la Sala Sporturilor), United Galați va juca împotriva formației Dinamo Chișinău, ce câștigat cu scorul de 6-5 (3-3, după timpul regulamentar de joc), în urma loviturilor de departajare. Finala mică se va disputa începând cu ora 11.00, între Dunărea Călărași și Epicentr Odessa.

 

 

Citit 909 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.