ACS Universitatea, out din Cupa României

ACS Universitatea, out din Cupa României
ACS Universitatea "Dunărea de Jos" s-a oprit în turul secund
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

"Cupa României", cu porțile închise. Echipa ACS Universitatea "Dunărea de Jos", câştigătoarea fazei județene a "Cupei României", s-a oprit în turul al doilea al fazei naționale, după ce a pierdut, scor 1-2, meciul disputat pe teren propriu cu CSM Focșani.

Prima repriză a fost dominată de oaspeți, aceștia reuşind să înscrie cele două goluri până în minutul 21 şi având încă o serie de ocazii irosite. Dacă în prima parte a jocului gălățenii nu au contat pe teren, în repriza secundă raportul forțelor a fost diferit, dând senzația unei alte echipe. Schimbările făcute la pauză de către antrenorul Cătălin Savu, Iacob și Perju, au revitalizat atacul gălățenilor. Golul "studenților" a fost marcat de Chiriac, în minutul 61, ca apoi, în ultimul sfert de oră, gazdele să fie aproape de egalare. Cătălin Savu a început jocul cu formula: Olaru - Iancu, Morogan, Moise, Bădilaș - Țuiu, Lovin, Chiriac, Izvoranu - Vîrlan, Grigoraș. Au mai jucat: Iacob, Perju și Mohorîță. Pentru CSM Focșani au jucat: Apenciucesei - Săpunaru, Panaite, Pădineanu, Adascăliței, Stoica, Manu, Munteanu, Oancea, Predoiu, Lupu. Antrenor: Marius Bratu.

Foto, de Sonia Baciu

"Exact cum am spus după primul meci de Cupă, cel cu Lieștiul (câștigat cu 4-1 - n.r.), să nu ne îmbătăm cu apă rece. Va veni impactul implementării juniorilor în echipă, încă avem probleme, dar s-a văzut timorarea lor în prima repriză. Am început crispat, am făcut pasul înapoi inexplicabil, dar jucătorii ne-au arătat în repriza a doua că ne putem baza pe ei, că au valoare şi le trebuie doar încredere. În prima repriză, Izvoranu a venit după o accidentare și s-a cunoscut, unul dintre juniori a venit direct din concediu, l-am adus de pe plajă și l-am băgat în teren, dar le-am zis jucătorilor mei că luptăm cu fiecare echipă de la egal la egal. Lupta noastră nu va fi cu CSM Focșani, Foresta sau Bucovina Rădăuți, lupta noastră în primul an va fi pentru supraviețuire", a spus Cătăln Savu.

Amintindu-ne de meciurile în care se juca cu "casa închisă", spectatorii veniți la stadion au urmărit meciul cățărați pe garduri sau de prin copaci.

"Sper să rezolvăm și situația scaunelor, pentru că apetitul iubitorilor de fotbal din oraș nu a scăzut. Pentru meciul de miercuri ne cerem scuze spectatorilor care au stat în copaci, pe garduri, la poarta stadionului. Sperăm să rezolvăm această problemă, altfel vom fi nevoiți să ne mutăm pe stadionul "Dunărea", pentru că trebuie să le oferim condiții decente suporterilor", a spus antrenorul studenților, Cătălin Savu.

În faza următoare, pe 28 august, va intra în joc și SC Oțelul, aceasta fiind singura echipă din județ care se mai află în competiție.

Altfel, campionatul Ligii a III-a va începe pe 24 august. ASC Universitatea va juca pe teren propriu cu KSE Tg. Secuiesc, SC Oțelul va juca la CSM Pașcani, iar Sporting Liești se va confrunta cu Foresta Suceava, în deplasare.


ACS Universitatea ”Dunărea de Jos” a ratat calificarea în etapa a treia a ”Cupei României”, după ce a pierdut, scor 1-2 (0-2) în fața formației CSM Focșani. Golul gălățenilor a dost marcat de Chiriac, în minutul 61.

În faza următoare, pe 28 august, va intra în joc și SC Oțelul, aceasta fiind singura echipă din județ care se mai află în competiție. În prima fază, ACSU a eliminat la scor, 4-1, echipa Sporting Liești.

Altfel, campionatul Ligii a III-a va începe pe 24 august, ASC Universitatea va juca pe teren propriu cu KSE Tg. Secuiesc, SC Oțelul va juca la CSM Pașcani, iar Sporting Liești se va confrunta cu Foresta Suceava, în deplasare.

Vom reveni.

Citit 1421 ori Ultima modificare Joi, 15 August 2019 18:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.