Handbalistele, la un puternic turneu de pregătire
Foto: Sonia Baciu

Handbalistele, la un puternic turneu de pregătire
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Campania pregătirilor de vară a handbalistelor gălățene de la CS Municipal continuă, ajungând în cea de-a doua etapă. Din 7 iulie, în prima etapă a pregătirilor, s-a insistat pe acumulări fizice, iar de astăzi încep și jocurile de verificare, atât de necesare pentru realizarea omogenizării grupului.

Acest lucru este posibil prin participarea echipei gălăţene la un puternic turneu de pregătire, organizat de echipa din Buzău, unde antrenoarea Alexandrina Soare nu este interesată de rezultate, ci de testarea potenţialului de joc din acest stadiu al pregătirilor. ”Este un turneu pe care îl așteptăm cu interes, pentru a ne verifica stadiul atins în pregătirea tehnico-tactică, în care ne aflăm de puține zile. Este un turneu puternic, în afară de noi iau parte trei formaţii din primul eşalon: Dunărea Brăila, SCM Slatina și echipa organizatoare Gloria Buzău. Pe lângă faptul că partenerele sunt formații puternice, din Liga Florilor, acestea se află deja la final de pregătire (n.r. - campionatul începe pe 31 august), în timp ce noi suntem doar la primele meciuri. Am parcurs o perioadă de pregătire complexă, care și-a atins scopul propus, iar cu aceste jocuri vom putea să ne edificăm, în principal, asupra potențialului în condiții de joc, fără a ne uita, neapărat, pe tabela de scor”, ne-a declarat antrenoarea Alexandrina Soare, care are ca obiectiv să le readucă în primul eșalon pe gălățence.

CSM Galați va deplasa la Buzău un lot de 16 jucătoare: Emilia Anghel, Roxana Caragea, Ana Maria Micu - Daciana Balaban, Cătălina Cioaric, Cristina Marcu, Alla Șeiko, Tamara Bokarici, Lăcrămioara Cîlici, Cristina Clisu, Cristina Andrița, Raluca Tănase, Ana Maria Gogu, Alexia Trofin, Aida Duda și Abigail Vălean. Nu pot face deplasarea Cristina Gheorghe - convocată la lotul Italiei, precum și Cosmina Țâgâra și Adelina Țuluca, aflate la lotul național de junioare pentru un turneu ce are loc la Buhuși.

Turneul la care facem referire are loc în Sala ”Romeo Iamandi” din Buzău, debutează astăzi, iar programul jocurilor primei zile arată astfel: ora 16,30, CSM Slatina - Dunărea Brăila și de la ora 18,30 Gloria Buzău - CSM Galați. Mâine se vor disputa celelalte partide, dintre câștigătoarele primei zile, respectiv învinsele, pentru stabilirea clasamentului acestei competiții.

Citit 1573 ori Ultima modificare Miercuri, 21 August 2019 16:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.