Surpriză uriaşă la o echipă din Liga 1

Surpriză uriaşă la o echipă din Liga 1
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Fostul selecționer Victor Pițurcă (63 de ani) este noul manager general al echipei CS Universitatea Craiova. Mutarea a fost anunțată pe site-ul oficial al clubului.

„Victor Pițurcă este alături de Știința. Ca manager al Universității Craiova, Victor Pițurcă va conduce echipa de pe banca tehnică și va coordona strategia clubului pentru cel puțin 3 ani”, se arată în anunțul clubului. 

Astfel, Piţurcă va prelua şi atribuţiile antrenorului principal Corneliu Papură, care va rămâne în staff-ul tehnic condus de fostul selecţioner.

De-a lungul carierei, Victor Pițurcă a fost antrenor principal la Steaua, FC U Craiova, echipa naţională de tineret şi cea de seniori a României, ultima dată activând la Al-Ittihad (Arabia Saudită)

Ultimul mandat al lui Victor Pițurcă în Craiova s-a soldat cu un scandal de proporții. Doar cinci luni, între august 2010 și ianuarie 2011, a durat colaborarea dintre fostul selecționer și Adrian Mititelu, patronul formației din acel moment. Cei doi încă se judecă pe mai multe spețe.

Citit 1317 ori Ultima modificare Joi, 22 August 2019 19:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.