Început perfect la Campionatul European

Început perfect la Campionatul European

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Selecţionata feminină a României a învins formaţia Slovaciei cu scorul de 3-0, miercuri, în primul meci din Grupa 1 a Campionatelor Europene de tenis de masă de la Nantes (Franţa). Bernadette Szocs a învins-o fără probleme pe Ema Labosova cu 3-0 (11-6, 11-7, 11-5), Elizabeta Samara a întrecut-o la fel de clar pe Eva Jurkova, cu 3-0 (11-4, 11-7, 11-5), în timp ce Daniela Dodean Monteiro a beneficiat de neprezentarea adversarei sale, o situaţie foarte rară în acest sport. "Se întâmplă rar aşa ceva, mă bucur că fetele sunt la capacitate maximă, iar Dana şi-a păstrat resursele pentru meciul următor, cu Spania. Desigur, obiectivul nostru îl reprezintă păstrarea aurului pe echipe pentru a arăta din nou lumii întregi cine e România în tenisul de masă european şi mondial. Ne bazăm pe un management eficient, iar şcolile din ţară dau la foc continuu jucători talentaţi", a declarat preşedintele FRTM, Cristi Romanescu. În aceeaşi grupă, Spania a învins Slovacia cu 3-0. Câştigătoarea grupei se va califica în sferturile de finală.

Citit 603 ori Ultima modificare Joi, 05 Septembrie 2019 19:38

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro