Cahill revine să o antreneze pe Halep

Cahill revine să o antreneze pe Halep
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Simona Halep îl va avea din nou antrenor pe Darren Cahill, australianul care a dus-o pe primul loc mondial, de la începutul sezonului următor. Anunţul a fost făcut ieri de sportiva aflată acum pe poziţia a şasea WTA, care în ultima perioadă a fost pregătită de Daniel Dobre.

"Am veşti minunate să vă împărtăşesc! După un an în care nu l-am avut în echipă, sunt fericită să vă anunţ că Darren (n.r. - Cahill) va fi din nou alături de mine din noul sezon! Anul trecut te-am "terminat", dar sunt gata să o fac din nou. Bine ai revenit! Abia aştept să începem să lucrăm din nou împreună!", este anunţul făcut de Simona Halep, pe contul de Facebook.

Cahill se retrăsese din stafful tehnic al Simonei în noiembrie anul trecut, dorind să-şi dedice mai mult timp familiei. "După o perioadă în care m-am gândit foarte mult, după multe discuţii şi după mulţi ani în care am petrecut peste 30 de săptămâni pe an departe de familia mea, am luat decizia de a lua o pauză de 12 luni din a mai antrena, pentru a-mi susţine copiii, care intră într-o perioadă importantă a vieţii, fiind în ani terminali la liceu. Vreau să-i mulţumesc Simonei pentru patru ani fantastici", transmitea Darren Cahill în noiembrie 2018.

Citit 970 ori Ultima modificare Joi, 12 Septembrie 2019 18:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.