Oţelul fuge de ger

Oţelul fuge de ger
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Roş-alb-albaştrii lui Dorinel Munteanu coboară astăzi din cartierul de lux al Braşovului şi se vor mai antrena la Galaţi abia miercuri după-amiază, când codul galben pentru ger va fi deja trecut * De sâmbătă, echipa gălăţeană pleacă în sudul Turciei *

Liberi până miercuri

Temperaturile siberiene din ultimele zile nu i-au afectat aproape deloc pe „oţelari”, antrenorul Dorinel Munteanu declarându-se satisfăcut de vremea din Poiana Braşov.

„Am auzit că în oraş, în Braşov, au fost aproape minus 30 de grade Celsius, dar la noi parcă n-a fost aşa de frig. Ne-am şi descurcat bine la antrenamentul de duminică dimineaţă, când s-a simţit, pentru prima dată de când suntem în Poiană, că este ger. Stagiul este ca şi terminat, sperăm să scăpăm de aceste temperaturi”, a comentat antrenorul formaţiei gălăţene, care în după-amiaza zilei de astăzi va reveni acasă.

Cum nici aici nu o aşteaptă un timp prielnic, următorul antrenament al roş-alb-albaştrilor este programat miercuri după-amiază, când codul galben pentru ger fi-va deja trecut.

„Îmi felicit echipa”

Munteanu se declară satisfăcut de cele petrecute în staţiunea din Carpaţii Meridionali. „A fost un stagiu montan foarte reuşit, n-am avut probleme medicale, iar acest lucru este foarte important, şi îmi felicit echipa pentru felul în care s-a comportat. Am trecut peste o perioadă grea, dar una necesară, cu două şi trei antrenamente pe zi.”

„Acum ne trebuie neapărat cantonamentul din Antalya, pentru meciurile de verificare, pentru că imediat va începe returul şi trebuie să fim pregătiţi sută la sută de competiţie”, adaugă fostul internaţional.

Dacă accidentările i-au lipsit în turneul din Poiană, răcelile i-au dat de treabă echipei medicale, însă toţi cei 29 de jucători încheie „în picioare” cantonamentul de la peste 1.000 de metri altitudine.   

În Antalya - în aceeaşi formulă

Pentru perioada de pregătire din sudul Turciei, care va începe la sfârşitul acestei săptămâni, Dorinel intenţionează să-şi ia toate piesele folosite în cartierul de lux al Braşovului.

„Nu voi lăsa pe nimeni acasă pentru că toţi s-au pregătit exemplar aici. Şi cei tineri, dar şi oamenii experimentaţi au demonstrat că mă pot baza pe ei. Am un lot foarte bun la dispoziţie, suntem dublaţi pe toate posturile şi aştept de la băieţi multă determinare şi la jocurile din Turcia”, afirmă Munteanu.

Cu toate că suporterii, prin mesajele pe care le postează pe Internet, sunt de părere că Oţelului i-ar mai trebui un atacant, tehnicianul afirmă că nimeni nu mai poate încăpea în vestiar. „Nu ne mai trebuie nimic”, răspunde Neamţul, parcă mai optimist ca niciodată. 

Explicaţie foto: „Oţelarii” au mâncat kilometri pe pâine în Poiana Braşov, iar în ultimele zile au avut de înfruntat şi temperaturi de stat la gura sobei, nicidecum de alergat prin zăpadă

Citit 1184 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.