Primul ”cuplaj” al sezonului

Primul ”cuplaj” al sezonului
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Greu de ales, un nou episod. Final de săptămână aglomerat pentru echipele de seniori din cadrul CS Municipal Galați. De vineri până duminică se va desfășura, la Sala Sporturilor, o nouă ediție a ”Cupei Arcada”, cu prezența a patru echipe: CSM Arcada, SCM Gloria Buzău, SCM "U" Craiova și SCV Hebar Pazardjik (Bulgaria). Echipa gălățeană, campioana en-titre a României, va juca după următorul program: vineri, ora 19,00, cu Gloria; sâmbătă, ora 19,00, cu Craiova; duminică, ora 11,00, cu Hebar. Celelalte partide ale turneului sunt: vineri (17,00), Hebar - SCM "U"; sâmbătă (17,00), Gloria - Hebar; duminică (9,00), Craiova - Gloria.

La acest turneu internațional, CSM Arcada își va prezenta și lotul cu care va aborda actualul sezon, momentul urmând să se desfășoare sâmbătă, înaintea meciului cu SCM "U" Craiova.

Duminică, după încheierea meciurilor, vor fi premiate echipele, evidențiați jucătorii, precum și glorii și personalități marcante ale voleiului și sportului românesc.

Intrarea publicului va fi liberă.

Tot sâmbătă, de la ora 13,00, handbalistele de la CSM Galați se vor întâlni cu Știința Bacău, într-un meci contând pentru etapa a treia din eșalonul secund.

Echipa de hochei CS Municipal va debuta în actualul campionat al Ligii Naționale, cu o "dublă" cu formația Sportul Studențesc. Meciurile se vor disputa sâmbătă (ora 18,30) și duminică (ora 11,00).

În contextul în care acestea nu sunt singurele meciuri ale echipelor gălățene din acest weekend, suporterii vor avea o misiune destul de grea să se împartă, sâmbătă, între Sala "Dunărea", Patinoarul "Dunărea" și Stadionul "Portu Roșu" (unde, începând cu ora 17,00, va avea loc partida de fotbal dintre ACS Universitatea "Dunărea de Jos" și FC Botoșani II).

Citit 1019 ori Ultima modificare Marți, 17 Septembrie 2019 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.