UPDATE. Oțelul, meci în deplasare

UPDATE. Oțelul, meci în deplasare
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

UPDATE - Oțelul a câștigat, scor 2-0, în fața echipei CSM Bacău. 

Fotbaliștii de la SC Oțelul vor juca, astăzi (ora 17.00), cu CSM Bacău, în deplasare, în cadrul etapei a cincea a Ligii a III-a.

Cu un lot care a prins contur de la o rundă la altă, în care jucătorii foarte tineri abia au debutat în echipa ”mare”, gălățenii, cel puțin din punct de vedere al clasamentului Seriei 1, se află pe o poziție mai bună față de adversari. Oțelul ocupă locul 6, cu trei victorii, în timp ce bacăuanii sunt pe locul 10, cu o victorie și un egal.

”Întâlnim un adversar care în ultimele două etape au acumulat cele patru puncte, victoria cu Sporting Liești și egalul cu KSE Tg. Secuiesc, unde se câștigă foarte greu, și vin cu un moral bun înaintea meciului cu noi. Vom juca orice minge la capacitate maximă. În plus, trebuie să ne adaptăm foarte repede la teren, care este la nivelul celui de pe Dunărea”, a declarat Alexandru Ciobanu, antrenorul SC Oțelul. În ceea ce privește diferența din clasament dintre cele două echipe, Ciobanu a precizat. ”Orice meci este o provocare pentru noi. Important este să adăugăm puncte la zestrea pe care o avem acum”, a completat tehnicianul gălățean.  

Din punct de vedere financiar, sunt ceva probleme, din cauza întârzierii finanțării dinspre municipalitate, însă se speră la o remediere cât mai rapidă a acestei situații. Managerul executiv al clubului gălățean, Iulian Apostu, a explicat, pentru Lider Sportiv - Pro FM Lider FM, riscurile la care este expus clubul. ”Există un risc real. Există posibilitatea, dacă nu plătim datoriile, ca clubul să nu poată termina campionatul. Data limită ar fi undeva la sfârșitul lunii octombrie, dacă nu plătim, cu siguranță începem să fim depunctați. Suntem un club nefinanțat, un club care de nouă luni nu are bugetare, oamenii care sunt alături de club, prieteni, cunoștințe, neamuri, sunt cei care susțin activitatea și încearcă ca acest club să aibă activitate în continuare. Noi așteptăm și ne dorm foarte mult, pentru că este nevoie de bani, de susținere. Suntem un club de drept privat, trebuie să reamintim tuturor că suntem un club care ne plătim totul la baza sportivă, utilitățile, curentul, gazele, apa, paza”, a precizat Apostu.

Celelalte două echipe gălățene angrenate în campionatul Ligii a III-a, ACS Universitatea ”Dunărea de Jos” și Sporting Liești, vor juca mâine, ambele de la ora 17.00. ACSU va întâlni, pe teren propriu, Stadionul Portu Roșu, ”satelitul” FC Botoșani, în timp ce Lieștiul va juca, în deplasare, cu CSM Bucovina Rădăuți.

Citit 2425 ori Ultima modificare Vineri, 20 Septembrie 2019 19:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.