Handbalistele de la CSM Galați, victorie consistentă pe teren propriu
Foto: Sorin Pană - Sportul ilustrat

Handbalistele de la CSM Galați, victorie consistentă pe teren propriu
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa feminină de handbal CSM Galați a câștigat categoric, scor 4015, în meciul cu Știința Bacău, partidă ce a contat pentru etapa a treiea din Divizia A. Golurile gălățencelor au fost marcate de: Raluca Tănasă - 7 goluri, Lăcrămioara Cîlici și Cristina Gheorghe - câte 6 goluri, Ana Maria Gogu și Cristina Clisu - câte 4 goluri, Alla Sheiko - 3 goluri, Cătălina Cioaric, Daciana Balaban, Cristina Marcu, Cristina Andriță - câte două goluri, Abigail Vălean și Tamara Bokaric - câte un gol.


În eșalonul al doilea de handbal, echipa feminică CSM Galați joacă pe teren propriu cu Știința Bacău. Întâlnirea începe la ora 13,00 și va fi găzduită de Sala Sporturilor ”Dunărea”. Gălățencele au pornit în forță, în primele două partide s-au impus la diferențe considerabile de scor: 33-22 cu HCF Piatra Neamț și 33-17 cu CSM Roman. Sunt premise ca și în jocul de astăzi spectatorii să aibă parte de faze de handbal autentic. Intrarea la această partidă se va face pe bază de bilete: 5 lei - intrarea generală, 20 lei - sector B și 30 lei -fotolii.

Altfel, Ana Maria Micu, portarul legitimat la echipa de handbal a CSM Galați pentru sezonul 2019-2020, a fost convocată la reprezentativa de tineret a României, într-un stagiu de pregătire ce se va disputa la Brașov, în perioada 23-29 septembrie.

Echipa masculină de handbal, CSU Galați va juca, mâine, ora 15,00 (Sala ”Dunărea”) cu ”studenții” de la CSU Târgoviște. Este primul examen al echipei antrenate de Florin Andronic din cadrul actualului sezon al eșalonului secund.

Citit 2185 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Septembrie 2019 22:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.