Așa superioritate a meritat toate aplauzele

Așa superioritate a meritat toate aplauzele
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: United s-a impus cu 5-1 (2-1). Oaspeţii au marcat primii (min. 15), United replicând foarte repede, prin golurile marcate de Cireş (min. 16) şi Petică (min. 17). În repriza a doua, United a evoluat foarte bine, superioritatea sa a fost uriaşă, totul concretizat printr-un hattrick al lui Obadă. Am fi spus despre jocul echipei gălăţene că a fost excelent dacă nu ar fi fost unul cu milă faţă de adversari în faţa porţii acestora, cei de la United ratând foarte multe alte ocazii uriaşe de gol, deseori chiar şi doar cu portarul călărăşenilor în faţă. Partea a doua a meciului a fost una dintre cele mai bune din istoria futsalului gălăţean în meciurile cu adversari valoroşi, totul răsplătit cu aplauze prelungite din partea publicului.


Vicecampioana naţională United Galaţi va juca în această seară, de la ora 18,00, pe teren propriu, cu Dunărea Călăraşi, meci restant din etapa a doua a Ligii I de futsal.

Partida de astăzi se anunţă foarte atractivă, fiind un duel între două din echipele cu pretenţii la ajungerea în finala campionatului, alături de Imperial Miercurea Ciuc. De altfel, United şi Dunărea Călăraşi au jucat ultima finală a "Cupei României", câştigată de călărăşeni.

Deşi suntem încă în prima parte a campionatului, cei de la United sunt condamnaţi să câştige, pentru a nu se depărta prea mult de campioana Imperial, de care au fost învinşi în ultimul meci (din etapa a III-a), cu 6-2, la Miercurea Ciuc. Într-o situaţie asemănătoare sunt şi cei de la Dunărea Călăraşi, învinşi şi ei de Imperial, 1-2 la Călăraşi. Miza o reprezintă primul loc la finalul sezonului regulat, care aduce avantajul intrării cu punctaj superior în play-off, iar apoi, în perspectiva semifinalelor şi a finalei, un meci mai mult disputat pe teren propriu.

În tabăra gălăţeană, preocuparea principală a ultimelor zile a fost creşterea randamentului la finalizare, United ratând foarte multe mari ocazii de gol în jocul de la Miercurea Ciuc.

Citit 1601 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2019 20:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.