CSM Galați, victorie la Brăila
Foto: CSM Galați (Sorin Pană)

CSM Galați, victorie la Brăila
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Runda a patra a celui de-al doilea eșalon feminin de handbal a programat și derbiul brăileano-gălățean. În Sala ”Dunărea” din orașul vecin s-au întâlnit fetele de la CS Municipal Galați și echipa a doua a HC Dunărea Brăila. Un meci cu ceva probleme în primul mitan, când cele două combatante au mers cap la cap. Brăilencele s-au prezentat cu o echipă bine pregătită, echilibrată, care a dat o replică neașteptată. Pe parcurs, însă, elevele prof. Alexandrina Soare s-au conectat la joc și la pauză au intrat în avantaj, 13-10. În următoarele 30 de minute, altfel au stat lucrurile, fetele noasre au jucat din ce în ce mai bine, iar diferența de pe tabela de scor a crescut în favoarea lor, până la scorul de 36-28, la fluierul final al arbitrelor Doană/Gociu.

CSM Galați a jucat în formula: Emilia Anghel, Roxana Caragea, Ana Maria Micu - Daciana Balaban, Cătălina Cioaric, Tamara Bokarici, Cristina Marcu, Abigail Vălean, Lăcrămioara Cîlici, Cristina Clisu, Raluca Tănasă, Alla Șeiko, Cristina Andrița, Alexia Trofin, Cristina Gheorghe și Ana Maria Gogu.

Următorul meci al gălăţencelor va avea lor pe teren propriu, sâmbătă (ora 11.00), cu Național Brașov (echipa Centrului Național Olimpic de Excelență). În acest centru activează și trei junioare talentate de la CSM Galați: Mălina Bichir, Andreea Prescură și Roxana Ivanov.

Echipa masculină CSU Galați, din același eșalon, a avut etapă liberă, iar în weekend va primi vizita colegilor de la Politehnica Iași, în cadrul etapei a patra. În primele două runde, ”studenții” au înregistrat un succes categoric, 61-19 cu CSU Târgoviște, și o înfrângere, 28-31 la Botoșani.

Citit 2268 ori Ultima modificare Luni, 07 Octombrie 2019 16:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.