BASCHET. CSM Galați a atins suta, în ”Cupa României”

BASCHET. CSM Galați a atins suta, în ”Cupa României”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa de baschet CSM Galați s-a calificat în turul secund al Cupei României, după ce s-a impus categoric în fața formației CSM Sighetu Marmației, în meciul disputat miercuri seară, în deplasare. Gălățenii au reușit să atingă suta de puncte date (100-60), după ce în meciul tur din prima manșă au câștigat la scorul de 94-50. 

Cel mai bun marcator al gălățenilor a fost Krivokapici, cu 22 de puncte, urmat de Martin 16, Bogdanovici 15, Negoițescu 14, Grecu 12, Corpodean 11, Vlad 7 și Giangu 3. 

 În turul secund vor intra "în luptă" și patru echipe care au jucat în play-off-ul Ligii Naționale în sezonul trecut: Dinamo Știința București, Steaua București, BCMU FC Argeș Pitești și SCM Timișoara, urmând ca în faza a treia să intre și semifinalistele LNBM din sezonul precedent, respectiv SCMU Craiova, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea.


Echipa de baschet CSM Galați s-a impus, categoric, scor 94-50, în fața formației CSM Sighetu Marmației, luni seară, în manşa tur din prima fază a „Cupei României”.

Cel mai eficient jucător al CSM a fost muntenegreanul Krivokapici, care, aflat la debutul în campionatul românesc, a reușit un ”triple-double”, primul din acest sezon (statistica unui jucător care a reușit să facă "double digits" la puncte marcate, recuperări și pase decisive), cu 11 puncte, 11 pase decisive și 10 recuperări. Ceilalți marcatori de la Galați au fost: Bogdanovici - 22 de puncte, Martin - 20 p, Negoițescu - 19 p, Vlad 11 p, Corpodean - 9 p și Giangu - 2 puncte.

Manșa retur se va disputa miercuri, 9 octombrie 2019, tot la Sighet, din motive tehnice, deoarece sunt probleme cu unul dintre coșurile de la Sala "Dunărea".

Tot în această săptămână, cele două echipe se vor reîntâlni, în cadrul primei etape a Grupei B din Liga Națională. În campionat, gălăţenii vor mai avea ca adversare echipele: CSM 2007 Focşani, CSM Miercurea Ciuc, CSO Voluntari, Athletic Constanţa, CSM Tg. Mureş şi CSM Mediaş.

Citit 1567 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Octombrie 2019 19:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.