O etapă plină de surprize

O etapă plină de surprize
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În etapa a șaptea din Liga a IV-a nu au fost derbiuri, dar am avut parte de câteva surprize, care dau "culoare" campionatului.

Marea surpriză a rundei s-a consemnat pe terenul de la Ivești, acolo unde au capotat, mai tot timpul, echipele fruntașe ale competiției. De data aceasta eroi au fost jucătorii Victoriei Tecuci, mai ieri juniori. Copiii antrenaţi de Spiru Gogotă au învins-o pe Gloria, a treia clasată, în fieful acesteia, cu un scor destul de clar: 3-1 (la juniori 4-1, tot pentru tecuceni). Cele patru goluri i-au avut ca autori pe Iordache (Ivești), respectiv, Condrache, Tobă și Turcu.

A doua mare surpriză este proporţia scorului înregistrat la Tulucești, în meciul echipelor de juniori Agrostar - Unirea Braniștea. Pare greu de crezut, tuluceștenii au marcat nu mai puțin de 20 de goluri, față de unul singur al oaspeților! ”Îmi pare rău că am primit acest gol. Îi vor certa pe jucători pentru acest lucru!”, ne-a spus antrenorul Dumitru Horovei. Iată numele eroilor de la Tulucești: Florin Dobrin 6 goluri, George Brânză 6, Viorel Șerban 4, Alex. Stan 2, M. Bolea și C. Oprea - câte unul.

Echipele din fruntea clasamentului au învins la scoruri mari, iar ”zimbrii” din Slobozia Conachi au înscris 11 goluri în deplasare. Aceştia, aflaţi pe primul loc în clasament, au jucat la Viitorul Costache Negri, unde s-a impus cu scorul de 11-1 (1-0 la juniori, tot pentru oaspeți). Golurile au fost înscrise de opt jucători: Spânache 3, Cârjă 2, Năpârlică, Tudosă, Corozel, Matei, Drăgan și antrenorul-jucător Cosmin Gârleanu. Așa-zisul gol de onoare al gazdelor a fost înscris de Gh. Ilie. Cei de la Zimbrul au început în formula: Comănescu - Scutaru, Căldăraru, Antofe, Basalic - Cârjă, Năpârlică, Scarlat, Tudosă - Corozel, Spânache. Au mai jucat: Gârleanu, Drăgan și Matei.

Și echipa de pe locul al doilea a făcut scor mare: Avântul Valea Mărului a jucat, acasă, cu Victoria Independența și a câștigat cu 8-0 (4-1). Marcatorii: Sorin Frunză 3, Buteseacă, Popa, Andrei Frunză, Țârțâră și Nechifor (autogol). Avântul a jucat în componenţa: Tofan - Bălan, V, Popa, Dănăilă, Serea - Dajbog, Sorin Frunză, Sprânceană, Stoian - Țâmpău, Butea. Au mai jucat: Andrei Frunză, Mitrofan, Ciotârcă și Țârțâră.

Iată și celelaltre rezultate: Voința Cudalbi - Quantum Club 4-0 (1-1 la juniori), Avântul Vânători - Juventus Toflea 3-0 (1-0), Agrostar - Unirea Braniștea 4-0 (toate golurile înscrise de același jucător - Marcel Enache, 20-1 la juniori). Meciul dintre Avântul Drăgănești și Muncitorul Ghidigeni a fost amânat.

În fruntea clasamentului sunt Zimbrul 21 p şi Valea Mărului 19 p, iar echipa care a realizat surpriza etapei, Victoria Tecuci, a urcat pe locul şase, cu 15 puncte. La juniori: 1. Tecuci 21 p, 2-3 Vânători și Toflea - câte 18 puncte.

* Meciul rundei din Liga a V-a a fost cel dintre cele două nou-venite în competiție: Viitorul Frumușița - Luceafărul Berești, scor 1-1. Celelalte rezultate: Prutul Vlădești - Zorile Grivița 0-4, ACS Lascăr Schela - Flacăra Pechea 2-0, Foresta Șendreni - Voința Cișmele 4-2, Șoimii Foltești - Unirea Hanu Conachi 6-0, Mălina Smârdan - Inter Tudor Vladimirescu 3-1 și Siretul Cosmești - Avântul Matca 2-0. Partida Viitorul Umbrărești - Siretul Piscu s-a încheiat cu scorul de 2-2, dar gazdele au depus contestație pentru substituirea a trei jucători.

Primele locuri sunt ocupate de ACS Lascăr Schela 15 p, Mălina Smârdan și Voința Cișmele - cu câte 12 puncte.

Citit 1441 ori Ultima modificare Marți, 15 Octombrie 2019 17:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.