Halep, alături de Begu, la Tokyo

Halep, alături de Begu, la Tokyo

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat că în proba de dublu feminin de la Jocurile Olimpice de la Tokyo va juca, cel mai probabil, alături de Irina Begu. "În momentul acesta, am discutat cu Irina Begu; am vorbit de un an de zile că, dacă ne calificăm amândouă, să jucăm împreună. Dar până atunci se pot schimba multe", a spus Simona Halep, într-o conferinţă de presă susţinută alături de Ion Ţiriac şi de Ilie Năstase.
Simona Halep, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase au participat, la Cluj, la un eveniment organizat de Federaţia Română de Tenis şi Winners Sports, în cadrul căruia şi-au propus să popularizeze tenisul în rândul copiilor.
Simona Halep, locul 6 WTA, va deveni Cetăţean de onoare al municipiului Cluj-Napoca, anunţul fiind făcut de primarul Emil Boc: ”Mă bucur foarte mult că Simona Halep a acceptat propunerea de a deveni Cetăţean de onoare al municipiului Cluj-Napoca. Dincolo de performanţa extraordinară obţinută la tenis, Simona Halep este un model pentru o întreagă generaţie, pentru toţi românii. Prin talent, muncă, eleganţă, modestie şi tenacitate, Simona Halep inspiră oameni atât din România, cât şi de pe întreg mapamondul”.

Citit 740 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Octombrie 2019 16:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.