CSM Galați a picat ”testul” de la Voluntari

CSM Galați a picat ”testul” de la Voluntari
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE: Baschetbaliștii de la CSM Galați au pierdut, scor 85-94 (43-41), în fața formației CSO Voluntari. Cel mai bun marcator al gălățenilor a fost Krivokapici. cu 24 de puncte. Acesta a fost urmat de Bogdanovici 18 p, Negoițescu, Corpodean și Porter - cu câte 10 p, Vlad 8 p și Armstrong 5 puncte. 


Baschetbaliștii de la CSM Galați vor juca, mâine, de la ora 18.30, cu CSO Voluntari, într-un meci din cadrul etapei a doua a Ligii Naționale (LN). Partida va putea fi urmărită pe canalul de Youtube al FR Baschet.

Pentru gălățenii conduși de Eugen Ilie (în sezonul trecut a fost antrenor al celor de la Voluntari), acest meci este primul test adevărat, chiar dacă au pornit în forță în actualul sezon, cu trei victorii, la scor, toate cu SCM Sighetu Marmației - două în Cupa României și una în LN. Întâlnirea cu publicul gălățean va avea loc la începutul lunii noiembrie, când CSM va juca împotriva echipei CSM Tg. Jiu.

Altfel, juniorii de la CS Municipal au luat startul în Campionatul Național Under 16, cu prima etapă la Tulcea (se desfășoară sub formă de turnee). Aceștia au obținut două victorii consistente: 86-44 cu Fly OC Constanța și 91-52 cu Phoenix Constanța.

Din lotul antrenat de Tudose Teodorașcu și Gelu Cazanoschi fac parte: Alexandru Șerban, Alexandru-Cristian Câmpeanu, Mario-Florin Hondrilă, Robert-Alexandru Gheorghe, Alexandru-Ionuț Trandafir, Răzvan-Mihai Vădeanu, Cosmin Răcuciu, Ioan-Darius Stoica, Sebastian-Alexandru Doina, Vlad-Cristian Ioan, Vlăduț Ștefan, Andrei Cristea, Alexandru-Simion Mirică, Ciprian Șușnea, David-Andrei Bordeianu, Mario-Andrei Oprea, Eric-Luca Brauner, Mihnea Alexandru Bărbieru, Radu Chetrone, Mihai Răzvan Samoilă.

Citit 1372 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Octombrie 2019 20:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.