Victorie, dar fără entuziasm

Victorie, dar fără entuziasm
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE: Formaţia gălăţeană s-a impus cu 5-3. Al doilea joc cu Steaua este sâmbătă, de la 18.30


Echipa de hochei CSM „Dunărea” Galaţi va juca în acest sfârşit de săptămână două partide pe teren propriu, cu Steaua Bucureşti, în cadrul Campionatului Naţional.

Cele două partide vor avea loc astăzi şi sâmbătă, de la ora 18.30, şi reprezintă prima ocazie din acest an pentru suporterii gălăţeni de a-şi face o primă părere despre potenţialul echipei în noua formulă a lotului. Formaţia antrenată de Vadim Şakraiciuk şi Cornel Chiriţă a mai jucat două partide la Galaţi în acest sezon, dar nerelevante, în condiţiile unei adversare modeste valoric, Sportul Studenţesc.

La aceste partide cu Steaua, publicului gălăţean va avea parte de o surpriză în lotul favoriţilor, cei din conducerea clubului perfectând un transfer de ultim moment. Este vorba de fundaşul Istvan Nagy, care revine astfel în oraşul unde a reuşit câştigarea primelor două titluri de campioană din istoria hocheiului gălăţean, cele din 2015 şi 2016. Apoi, Nagy a plecat la Corona Braşov, unde a jucat în ultimele trei sezoane.

Un alt motiv pentru a merge la Patinoar este un moment foarte atractiv şi cu o mare încărcătură emoţională, pregătit a se derula înaintea meciului de sâmbătă. Cei din conducerea clubului gălăţean au planificat o festivitate specială, pentru a-l omagia pe legendarul portar Radu Viorel la retragerea din activitatea competiţională. Cariera lui Radu Viorel a fost una impresionantă, de-a lungul a nu mai puţin de trei decenii!!! A debutat la seniori în 1988, iar din anul 1990 a jucat în poarta echipei naţionale timp de 16 ani, fiind cel mai longeviv portar din istoria echipei României şi totodată considerat cel mai bun portar din istoria hocheiului românesc. Din imensul său palmares nu lipsesc cele două titluri de campioană câştigate de CSM Dunărea Galaţi, în 2015 şi 2016.

Citit 1862 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Octombrie 2019 01:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.