Meciul din FED Cup cu Rusia, tot la Cluj
Foto: Sonia Baciu

Meciul din FED Cup cu Rusia, tot la Cluj
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Federația Română de Tenis a anunțat că întâlnirea de Fed Cup dintre România și Rusia, din 7 și 8 februarie 2020, se va disputa în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Aici au mai avut loc, până acum, alte patru importante confruntări ale echipei de Fed Cup a României: în 2016, cu Cehia și Germania, iar în 2018, cu Canada și Elveția.

În cazul unei victorii, România se va număra printre cele 12 echipe care își vor disputa titlul de campioană, într-un turneu final ce va avea loc în perioada 14-19 aprilie 2020, la Budapesta.

Din 2020, competiția își va schimba formatul, urmând să se dispute sub forma unui turneu final. La întrecere vor lua parte câștigătoarele din cele opt meciuri din play-off și alte patru formații: Australia, Franța (finalistele din acest an), Ungaria (țara gazdă) și Cehia (wild-card, multiplă campioană). Vor fi patru grupe de trei echipe, prima clasată urmând să meargă în semifinale. Finalistele vor avea locul asigurat la ediția următoare, în timp ce echipele de la locurile 3-10 vor disputa calificări.

Citit 1247 ori Ultima modificare Marți, 22 Octombrie 2019 19:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.