Fotbalul ne cheamă la solidaritate. Eveniment fotbalistic caritabil pentru o elevă bolnavă

Fotbalul ne cheamă la solidaritate. Eveniment fotbalistic caritabil pentru o elevă bolnavă
Mâine, la Sala Sporturilor “Dunărea”. UMANITAR
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Andreea Lăpuşneanu are 14 ani şi este elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Nr. 29. Responsabilă, studioasă şi altruistă, ea este cea pe care toţi colegii o sună când au nevoie de clarificări în privinţa temelor sau a notiţelor. Din nefericire, copila a primit spre sfârşitul lunii trecute un diagnostic înfricoşător: tumoare malignă pe creier.

Necazul Andreei a fost prezentat în ediţia din 1 octombrie a cotidianului nostru, iar oamenii din lumea fotbalului au reacţionat imediat şi cheamă Galaţiul la solidaritate. La iniţiativa ACS Sporting Galaţi, club de fotbal cu activitate dedicată copiilor şi juniorilor, se va organiza sâmbătă, de la ora 18.00, un eveniment caritabil la Sala Sporturilor „Dunărea”, pentru strângerea de fonduri necesare investigaţiilor şi tratamentelor medicale de care are nevoie Andreea.

Au răspuns prompt Fundaţia Sportul Gălăţean, Jandarmeria Galaţi, FC Avântul Vânători şi mulţi foşti jucători emblematici pentru istoria fotbalului gălăţean, care vor oferi meciuri demonstrative. Printre alţii, pentru Andreea Lăpuşneanu vor intra pe teren Viorel Tănase, Lucică Măstăcan, Valentin Ştefan, Gabriel Manolache, Adrian Bontea, Stelică Bordieanu, Damian Băncilă, Iulian Olteanu, Sorin Haraga, Silviu Ilie şi Gelu Popescu.

Biletele de intrare vor fi la 5 lei, iar toate încasările vor fi oferite familiei Andreei Lăpuşneanu. De asemenea, în holul Sălii „Dunărea” vor fi amplasate urne pentru donaţii din partea publicului. „Vă rugăm să veniţi în număr cât mai mare şi să donaţi în urnele special amenajate la Sala Sporturilor. Să dăm dovadă de umanitate, de solidaritate. Vă mulţumim anticipat pentru implicare”, este mesajul adresat gălăţenilor de Tiberiu Grosu, preşedinte al ACS Sporting. Sâmbătă, de la ora 18.00, “Împreună pentru Andreea”!

Citit 4877 ori Ultima modificare Duminică, 27 Octombrie 2019 02:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.