UPDATE VOLEI. CSM Arcada, victorie de trei puncte
Foto: Sonia Baciu

UPDATE VOLEI. CSM Arcada, victorie de trei puncte
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

CSM Arcada, victorie de trei puncte. CSM Arcada a câștigat, categoric, scor 3-0, în numai 64 de minute, în fața formației CSUV Timișoara.

3-0 (25-11, 25-14, 25-18)

Fetele de la CSU Belor vor juca, mâine, ora 17,00, la Cluj, cu echipa U NTT Cluj.


(În acest weekend, echipele gălățene evoluează în deplasare) Campionatele primului eșalon de volei își derulează în acest sfârşit de săptămână partidele unor noi etape, a treia la băieţi, respectiv, a patra la fete, în care ambele echipe gălăţene vor evolua în deplasare.

La două zile după ce au repurtat un splendid succes, câştigarea Supercupei României, voleibaliștii de la CSM Arcada Galaţi au luat drumul Banatului. Astăzi, echipa antrenată de Sergiu Stancu își măsoară forțele cu o nou-promovată, CS ”Universitatea de Vest” Timișoara. După încă o noapte petrecută în Alexandria, unde s-a disputat Supercupa, joi dimineață s-a efectuat un antrenament, iar până seara s-a parcurs drumul până în Timişoara.

Ieri, a avut loc antrenamentul oficial, în sala care va găzdui meciul de astăzi, de la ora 13,00. ”Întâlnim o nou-promovată, dar trebuie să ținem cont de faptul că echipa bănățeană a luat un set echipei din Zalău. Așa că avem nevoie de o concentrare totală pentru a evita o eventuală surpriză neplăcută”, ne-a spus antrenorul principal al echipei gălăţene.

După meciul de astăzi, gălățenii vor continua cu cea mai mare atenție pregătirile, acasă, apoi vor primi vizita echipei CSM Câmpia Turzii, pe 2 noiembrie. Acest meci va constitui o ultimă repetiție pentru ce va urma câteva zile mai târziu (6 noiembrie, ora 17,00, meci transmis de TVR), când la Galaţi va veni echipa din Novi Sad (Serbia), pentru o partidă contând pentru turul secund preliminar din Liga Campionilor.

În ceea ce priveşte formaţia feminină CSU Belor, aceasta va juca tot în deplasare, cu ”U” Cluj. Gălățencele abordează meciul din orașul de pe malul Someșului după două victorii consecutive - la Pitești și acasă cu Medgidia - și, cu șase puncte, ocupă un loc în mijlocul clasamentului, al șaselea. Adversale au pierdut toate cele trei partide de până acum, astfel că fetele de la CSU Belor au statut de favorite. Întâlnirea este programată duminică, de la ora 17,00.

Citit 1710 ori Ultima modificare Duminică, 27 Octombrie 2019 22:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.