”Împreună pentru Andreea” a strâns aproape 6.000 de lei
Foto: Sonia Baciu

”Împreună pentru Andreea” a strâns aproape 6.000 de lei
Spectacol umanitar la Sala Sporturilor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sute de gălățeni au răspuns apelului făcut de ACS Sporting Galați pentru sprijinul Andreei Lăpușneanu, o fată de 14 ani care în urmă cu puțin timp a primit un diagnostic greu de pronunțat, dar mai ales de trăit: tumoare malignă pe creier.

Cu emoții în voce, bunica fetei le-a mulțumit celor prezenți la Sala Sporturilor "Dunărea", care au ales să își petreacă timpul liber sprijind financiar, dar și emoțional acest caz. Conform organizatorilor, sâmbătă seară s-au strâns 5.976 de lei, din vânzarea biletelor, donații și cele două obiecte licitate: o minge și un tricou cu autografele fostelor glorii ale fotbalului gălățean.

În deschiderea programului s-a disputat un meci, spectaculos, între echipele de copii Sporting Galați (antrenată de Lucian Măstacan) și Luceafărul Brăila. Partida a fost urmată de duelul dintre echipa de "seniori" ai Galațiului și cea a Jandarmeriei, încheiat la egalitate, chiar și după loviturile de departajare, ultimele "bătute" de portari. Din lotul foștilor fotbaliști au făcut parte Sorin Haraga, Silviu Ilie, Gelu Popescu, Adrian Bontea, Ionuț Niculcea. Au mai evoluat: Laurențiu Marcu, antrenorul de la Avântul Vânători, și Robert Coviț, acesta aflat într-o postură inedită, de jucător de câmp. În pauza dintre cele două reprize ale "seniorilor", publicul s-a putut bucura și de un moment artistic, oferit de Charleen, concurentă la Next Star și dansatoarele ei.

Seara s-a încheiat cu partida dintre Avântul Vânători (Liga a IV-a) și echipa părinților de la Sporting, cu victoria acestora din urmă, spre bucuria copiilor prezenți în tribune.

Suma strânsă în urma evenimentului de sâmbătă seară a fost înmânată bunicilor Andreei.

De precizat că cei doritori o pot susține în continuare pe Andreea prin donații, direct în contul bancar, deschis la Raiffesen, pe numele Lăpușneanu Dorina Mihaela: RO39RZBR0000060012864219.

Citit 1159 ori Ultima modificare Duminică, 27 Octombrie 2019 14:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.