VOLEI. Gălăţenii îşi numără victoriile
Foto: Sonia Baciu

VOLEI. Gălăţenii îşi numără victoriile
3-0 la Timişoara, în etapa a treia
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Runda a treia a primului eşalon masculin de volei a adus echipei gălăţene CSM Arcada al patrulea succes în acest început de sezon - trei victorii clare în campionat plus una în Supercupă. Un debut cum nu se poate mai bun, care demonstrează convingător că întreaga campanie de transferuri, dar şi cea de pregătire s-au făcut cum se cuvine.

Sâmbătă, echipa antrenată de Sergiu Stancu a poposit în oraşul de pe Bega, pentru al treilea meci din campionat, cu CS "Universitatea de Vest" Timişoara. Un adversar modest, fără niciun punct la activ, care nu a putut ridica niciun fel de probleme echipei campioane. Bănăţenii s-au străduit, dar au reuşit doar pe alocuri să se ridice la nivelul pretenţiei jocului, cedând disputa la zero: 0-3 (14-25, 11-25, 18-25). După cum o arată şi evoluţia scorului, gazdele au făcut mai multe puncte în ultimul set, când soarta partidei era deja pecetluită. "Am avut un meci facil, cu o nou-promovată, pe care l-am abordat cu toată concentrarea. Sunt mulţumit de modul de abordare a jocului, ca şi de implicarea băieţilor în acest meci. Meciul acesta, ca şi următorul, de pe teren propriu, cu CSM Câmpia Turzii, din 2 noiembrie, constituie pentru noi repetiţii generale în vederea importantului examen din 6 noiembrie (ora 17,00, transmis de TVR - n.r.) din preliminariile Ligii Campionilor, când la Galaţi ne va vizita puternica echipă sârbă Vojvodina Novi Sad", ne-a declarat tehnicianul gălățean.

Meciul a fost condus de Valentin Besoi (Rm. Vâlcea) - Nicu Cristea, observator Nicu Stan (ambii din Bucureşti).

Iată şi echipa aliniată: Hernan, Bala, Kollo, Bissette, Klapwijk, Georgiev - Cabrera „libero”. Au mai jucat: Talpă, Cristudor, Cuciureanu şi Carrasco.

În competiţia feminină - Divizia A1, CSU Belor a jucat, duminică, 27 octombrie 2019, la „U” Cluj, în etapa a patra a turului.

Citit 1020 ori Ultima modificare Duminică, 27 Octombrie 2019 14:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.