VOLEI. Ascensiune confirmată în prima ligă feminină. CSU Belor, a patra victorie consecutivă

VOLEI. Ascensiune confirmată în prima ligă feminină. CSU Belor, a patra victorie consecutivă
Voleibalistele echipei gălăţene, la finalul meciului de la Cluj-Napoca
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Etapa a patra a Diviziei A1 de volei feminin a adus echipei gălățene CSU Belor a patra victorie consecutivă în meciuri oficiale, a treia din campionat alături de cea din "Cupa României" cu CSO Voluntari. Întâlnind în deplasare o echipă din subsolul clasamentului, "U" Cluj-Napoca, gălățencele s-au concentrat la joc și au obținut un succes clar: 3-1 (25-18, 25-20, 23-25, 25-21).

În primele două seturi, emoțiile au fost doar în tabăra gazdelor, iar actul al treilea a fost mai animat, cu faze prelungite şi dese întoarceri de scor: a fost 4-2 pentru oaspete, apoi 7-9, 10-9, 13-16, 17-16, 18-19, 24-21, 25-23. Echipa gălăţeană a intrat mai concentrată în setul al patrulea, care avea să fie și ultimul, pe care l-a câștigat în termeni normali.

"Chiar dacă scorul nu o arată, am avut un meci destul de dificil, după o deplasare foarte grea. Clujencele ne-au dat o replică destul de puternică. În ceea ce ne privește, sunt mulțumit de atitudinea fetelor, și-au strâns rândurile când jocul a cerut-o și am obținut un succes foarte prețios. Nu pot să spun că totul a mers şnur, dar vom încerca să eliminăm carențele semnalate pentru a nu le repeta în viitoarele partide", ne-a declarat antrenorul Bogdan Paul.

Sub comanda cuplului de arbitri Cristian Cristea (București) și Bogdan Bărdișan (Tg. Mureș), CSU Belor a început în formula: Borislava Saykova, Ivana Radonjici, Laura Lupescu, Talita do Nascimento, Anamaria Berdilă, Maria Corral Bouza - Andreea Ispas (libero). Au mai jucat Laura Simoniia, Sorina Miclăuș și Ganna Magerova.

În etapa următoare, CSU Belor va juca pe teren propriu, sâmbătă, cu Rapid București, formaţie care, sâmbătă, a furnizat o mare surpriză, învingând cu 3-2 pe CSM Lugoj.

După patru runde, în clasament conduce CSM Târgovişte (12 puncte), urmată de CSM Lugoj (10 puncte) şi patru echipe, printre care se află şi CSU Belor, cu câte 9 puncte.

Citit 993 ori Ultima modificare Luni, 28 Octombrie 2019 17:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.