CSM Galați, victorie pe terenul propriu

CSM Galați, victorie pe terenul propriu
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: CSM Galați a câștigat, scor 92-70, în partida cu CSM Tg. Jiu, disputată pe teren propriu, vineri seară. Cel mai bun marcator al gălățenilor a fost Armstrong, cu 18 puncte. Acesta a fost secondat de Porter Bunton, cu 16 puncte. Au mai punctat Vlad 14 p (4 coșuri de 3 puncte), Bogdanovici 14 p, Martin 10 p, Corpodean 9 p, Krivokapici 6 p și Negoițescu 5 puncte. În etapa următoare, CSM Galați va juca, pe 9 noiembrie, la Constanța, apoi pe 16 noiembrie, la Focșani.   


CSM Galați va juca, astăzi, prima oară în acest sezon pe propriul teren. De la ora 19.00, baschetbaliștii antrenați de Eugen Ilie se vor confrunta cu cei de la CSM Tg. Jiu, în cadrul etapei a patra din Grupa B a Ligii Naționale.

CSM Galați se află pe locul 4 în grupă, cu 5 puncte, la egalitate cu echipele din Mediaș, Focșani și Constanța, în timp ce oaspeții de astăzi ocupă locul 6, cu 4 puncte.

Cu o singură înfrângere, în fața CSO Voluntari, gălățenii sunt nerăbdători să se întâlnească cu propriul public și sunt pregătiți pentru a obține un rezultat bun. În actualul sezon, CSM Galați are patru victorii, două în campionat (106-65 cu CSM Sighetu Marmației și 86-52 cu VSCK Miercurea Ciuc) și două în Cupă (94-50 și 100-60 cu Sighetu), iar evoluția din meciul cu Voluntari (fosta echipă a lui Ilie, încheiată cu scorul 85-94) le dă acestora speranța că sunt pe drumul cel bun.

”Este primul meci de acasă și vine după o pauză mare. Avem o echipă tânără, care trebuie să crească. Dacă muncim ca și până acum, avem șansa să obținem rezultate care să atragă și mai mult publicul la sală. La Voluntari am fost aproape de adversari, avem potenţial”, a declarat tehnicianul Eugen Ilie.

Acesta a precizat că are întregul lot valid și așteaptă un număr cât mai mare de spectatori la meci. Lotul cu care CSM Galați se va prezenta în fața suporterilor este format din: Vlad Corpodean - căpitan, George Vlad, Mihai Grecu, Andrei Sava, Vlad Negoițescu, Jacoby Armstrong, Christopher Porter Bunton, Milos Krivokapici (a reuşit deja un prim triple-double în actuala stagiune), Mihajlo Bogdanovici, Isaiah Martin, precum și juniorii Alexandru Patko, Andrei Giangu, Eduard Zaharia și Sebastian Celmare - campioni naționali cu echipa Under 20.

CSM Galați se află în Grupa B alături de CSM 2007 Focşani, CSM Miercurea Ciuc, CSO Voluntari, Athletic Constanţa, CSM Sighetu Marmaţiei, CSM Tg. Mureş şi CSM Mediaş.

În Cupă, după dubla reușită cu Sighetu, CSM Galați va întâlni, pe 27 noiembrie, SCM Timișoara, formație ce evoluează în prima grupă valorică (locul 3). Meciul tur se va disputa la Galați.

Citit 997 ori Ultima modificare Vineri, 01 Noiembrie 2019 22:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.