Halep, meci pentru duelul cu liderul mondial

Halep, meci pentru duelul cu liderul mondial
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Simona Halep va juca, astăzi, nu înainte de ora 14,00, împotriva Karolinei Pliskova, în ultimul meci din Grupa Violet, partida fiind decisivă pentru locul din semifinala Turneului Campioanelor ce are loc la Shenzhen (China). Cele două s-au întâlnit de zece ori, românca impunându-se cu 7-3, iar ultimul succes i-a aparținut cehoaicei. ”Nu cred că va apărea ceva nou, ne știm bine. Nu am văzut finala de la Wimbledon. Va fi un meci pe care îl va câştiga cine are nervii mai tari! Asta pentru că amândouă ştim că cine pierde, pleacă acasă. Dar suntem obişnuite cu acest lucru. Va fi un meci dificil pentru mine, ea va încerca schimburi cât mai lungi, seamănă la stil cu Elina Svitolina şi chiar dacă am pierdut în faţa ei nu am făcut un meci rău. Svitolina a bătut-o şi pe Simona, aşa că va fi un meci echilibrat”, a precizat Karolina înainte de duelul cu Simona Halep.  

După retragerea niponei Naomi Osaka, dar și a abandonului olandezei Kiki Bertens (care a înlocuit-o pe Osaka) din Grupa Roșie, joi a fost anunţată încă o retragere, cea a canadiencei Bianca Andreescu (ca urmare a accidentării din timpul meciului cu Karolina Pliskova). Aceasta a fost înlocuită de americanca Sofia Kenin, a doua rezervă la Turneul Campioanelor, care va juca, astăzi, cu Elina Svitolina, de la ora 12.30.

Svitolina, cu două victorii în două seturi (cu Pliskova și Halep), s-a calificat în semifinale, unde o va întâlni pe Belinda Bencici. Cealaltă semifinalistă, Ashleigh Barty - liderul mondial - va juca împotriva câștigătoarei meciului dintre Halep și Pliskova.

Citit 977 ori Ultima modificare Joi, 31 Octombrie 2019 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.