CSM Arcada a capotat în derbiul de la București, iar CSU Belor continuă seria victoriilor

CSM Arcada  a capotat în derbiul de la București, iar CSU Belor continuă seria victoriilor
Echipele gălăţene joacă astăzi, în deplasare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE: Dinamo București a câștigat derbiul cu CSM Arcada, scor 3-0 (25-19, 25-23, 25-23), şi a trecut pe primul loc. Echipa bucureşteană a avut multă varietate în atacuri, astfel că cei de la Arcada au avut un randament scăzut la blocaj, capitol la care în mare măsură s-a făcut diferenţa n acest joc. În schimb, formația feminină CSU Belor a confirmat statutul de favorită, câștigând cu 3-0 (25-20, 25-16, 25-20) partida din deplasare cu CSO Voluntari.


După ce, la mijlocul săptămânii, au fost trăiri intense la victoria voleibaliştilor de la CSM Arcada în preliminariile Ligii Campionilor, astăzi ne reîndreptăm atenţia spre campionatele interne, unde vor juca ambele formaţii gălăţene.

Până la returul din Serbia, cu Vojvodina Novi Sad, CSM Arcada trebuie să-şi menţină la nivel ridicat ritmul de joc şi concentare, întrucât astăzi are un meci ce se anunţă foarte solicitant, cu Dinamo Bucureşti, în deplasare. Este şi un derbi de clasament, CSM Arcada ocupând primul loc (12 puncte), în timp ce Dinamo este pe poziţia secundă, cu 11 puncte. Cele două formaţii s-au mai întâlnit deja în acest sezon, în Supercupa României, când a fost o partidă echilibrată, câştigată de echipa gălăţeană abia după setul decisiv (scor 3-2). De altfel, Sergiu Stancu, antrenorul principal al echipei gălăţene, spunea şi după acel meci că Dinamo a confirmat că are valoare pentru a o considera contracandidată la câştigarea unui nou titlu.

De la meciul cu Vojvodina n-au trecut decât trei zile, dar dinamoviştii n-au de ce să spere la oboseală în echipa gălăţeană, care are un lot omogen valoric şi poate miza pe voleibalişti ce n-au jucat miercuri.

Partida Dinamo - CSM Arcada, din cadrul etapei a cincea, va începe la ora 13.30 şi va fi televizată în direct de TVR 3.

CSU Belor, spre a şasea la rând

Cam în acelaşi timp cu băieţii vor juca şi voleibalistele echipei gălăţene CSU Belor, care vor întâlni de la ora 13.00, în deplasare, pe CSO Voluntari. Formaţia gălăţeană, antrenată de Bogdan Paul, are toate argumentele să creadă în a şasea victorie consecutivă, după patru succese în campionat şi unul în "Cupa României", acesta din urmă fiind obţinută chiar în faţa adversarei de astăzi, cu scorul de 3-1.

Citit 1856 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Noiembrie 2019 17:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.