CSM ”Dunărea”, dublu succes cu Sportul

CSM ”Dunărea”, dublu succes cu Sportul

Sonia Baciu
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Echipa de hochei CSM Galați a câștigat ambele meciuri ale ”dublei” cu Sportul Studențesc, disputate la Galați.
În prima zi, victoria a fost una categorică, la scorul de 18-1, cu goluri marcate de Neznamov, Paior 2, Butochnov, Popa 3, Machala, Kyrychenko 5, Rybalko, Irimia 2 și Skachov 2.
Duminică, în al doilea meci al ”dublei”, gălățenii au înscris ”numai” 11 goluri și au primit 2.
În meciul de duminică pentru CSM Galați au jucat: Onodi Otto, Adrian Ionescu - portari; Hildebrand Szabolcs, Anton Cristian Popa, Cătălin Berdilă, Mikhail Rybalko, Pal Zsombor, Maxim Rybalko, Ciprian Țapu, Szocs Attila - fundași; Remus Gheorghe, Patrik Machala, Anton Butochnov, Denis Zabludovskhi, Vitalii Kyrychenko, Alexander Neznamov, Lorincz Levente, Evgeni Skachov, Sergei Paior, Adrian Irimia.
CSM Galați a disputat 11 jocuri în acest sezon și a acumulat 28 de puncte, aflându-se pe locul 2, la cinci puncte de lider, SC Miercurea Ciuc.
Pentru gălățeni urmează o nouă ”dublă” cu cei de la Sportul, tot pe teren propriu, sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 18,30, și duminică, 24 noiembrie, de la ora 11,00.

Citit 495 ori Ultima modificare Duminică, 17 Noiembrie 2019 17:42

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro