FC Universitatea, succes imens în deplasare

FC Universitatea, succes imens în deplasare
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

FOTBAL. ”Studentele” de la FC Universitatea au reușit, duminică, o victorie uriașă, pe terenul echipei aflate pe locul secund în Liga I de fotbal - Fortuna Becicherecu Mic. Unicul gol al partidei a fost marcat de Cristina Cerescu, în minutul 88. Cu acest rezultat, FC Universitatea se aproprie periculos de Fortuna, la numai un punct. În etapa următoare, gălățencele se vor duela, pe teren propriu, cu CSS Târgoviște, în penultimul meci al turului de campionat.

Altfel, echipa gălățeană ce activează în eșalonul al treilea a pierdut, scor 0-3, în fața băcăuancelor de la Măgura, în meciul jucat pe teren propriu, sâmbătă. 

BASCHET. Echipa de baschet CSM Galați a reușit a cincea victorie din campionat, după ce s-a impus, scor 84-59, în fața celor de la CSM Focșani. În partida disputată, sâmbătă, în deplasare, cel mai eficient jucător al CSM Galați a fost Armstrong, care a făcut ”double-double”, cu 15 puncte și 10 recuperări. Ceilalți marcatori au fost: Porter Bunton - 21 p, Bogdanovici 17 p, Krivokapici 12 p, Negoițescu 5 p și Vlad 2 puncte.  Cu acest rezultat, gălățenii conduși de Eugen Ilie au urcat pe locul secund în grupa valorică B a Ligii Naționale, cu 11 puncte, iar lider este CSO Voluntari (12 p). În etapa următoare, CSM va juca, acasă, cu formația din Mediaș.

Citit 1149 ori Ultima modificare Duminică, 17 Noiembrie 2019 17:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.