România - Spania, doar de palmares

România - Spania, doar de palmares
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Meciul dintre Spania și România se va disputa, astăzi, de la 21,45 (televizare ProTV), cu peste jumătate de stadion gol, la Madrid. Organizatorii spanioli au anunțat FRF că se așteaptă la 30.000 de spectatori în tribunele de pe Wanda Metropolitano, dintre care aproximativ 12.000 vor fi fani ai naționalei României. Deși FRF a avut alocate numai 3.000 de bilete, românii stabiliți în Spania au făcut în așa fel încât nu există vreun sector din stadion fără tricolor.

Astfel, luni, România va juca pentru ”palmares”, având în vedere că nu mai are nicio șansă de a prinde locul secund în grupă după înfrângerea de pe teren propriu, de vineri, cu Suedia, scor 0-2. 

Pentru Cosmin Contra - selecționerul naționalei României - acesta poate să fie ultimul meci pe care îl conduce. ”Sunt la dispoziția Federației, mai e un meci, contractul meu se termină în decembrie. Vom vedea ce se va întâmpla, dar în principiu, contractul meu expiră după acest meci cu Spania. După meciul cu Spania, vom vedea ce se va întâmpla. Dacă Rădoi își dorește, poate deveni noul selecționer. Probabil că nu voi dormi. E probabil una din cele mai mari dezamăgiri”, a spus Contra, la Pro TV.

Totuși, ”tricolorii” mai speră la EURO 2020 prin intermediul Ligii Națiunilor, dacă vor câștiga play-off-ul din martie 2020. Vor participa 16 echipe, cele mai bune clasate în competiție care n-au obținut calificarea directă. Partidele vor avea loc sub formă de semifinale și finale (un singur meci), iar cele patru câștigătoare vor completă tabloul de 24 de echipe de la EURO 2020. Vineri, 22 noiembrie 2019, va avea loc tragerea la sorți a meciurilor din play-off-ul Ligii Națiunilor, iar ”tricolorii” vor disputa semifinala în deplasare, după care sunt șanse ca finala să o dispute la București.

Citit 1324 ori Ultima modificare Duminică, 17 Noiembrie 2019 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.