Dopaj în echipa națională
Foto: CSM Corona Brașov

Dopaj în echipa națională
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD) a precizat, marţi, într-un comunicat, că a notificat trei sportive de la clubul de handbal Corona Braşov ca fiind suspectate de utilizarea unei metode interzise. "Sportivele au fost informate în scris cu privire la drepturile de care beneficiază în gestionarea cazurilor", se arată în comunicatul ANAD.

Potrivit gsp.ro, mai multe handbaliste de la Corona Braşov, inclusiv trei jucătoare din lotul naţional, Cristina Laslo (23 de ani), Bianca Bazaliu (23 de ani) şi Daria Bucur (20 de ani), ar fi apelat la un tratament cu laser intravenos, procedură interzisă de Agenţia Mondială Antidoping (WADA). WADA interzice orice formă de manipulare a sângelui.

Campionatul Mondial de handbal feminin va avea loc între 30 noiembrie şi 15 decembrie, în Japonia. Naţionala României face parte din Grupa C la turneul final, alături de Ungaria, Muntenegru, Spania, Senegal şi Kazahstan, urmând să debuteze cu o partidă în faţa Spaniei, pe 30 noiembrie. Pentru a avansa în Main Round, România trebuie să se claseze în Top 3 în Grupa C.

Citit 1351 ori Ultima modificare Marți, 19 Noiembrie 2019 18:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.