BASCHET | Meci pierdut în ultimele minute

BASCHET | Meci pierdut în ultimele minute
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE, duminică, 24 noiembrie 2019 | În etapa a şaptea din Liga Naţională, a doua grupă valorică, formaţia CSM Galaţi a pierdut derbiul pentru locul al doilea cu CSM Mediaş, scor 72-85. Meciul, care a avut loc sâmbătă, la Galaţi, a fost decis în ultimele cinci minute, perioadă în care echipa din Mediaş s-a desprins în câştigătoare, de la scorul 67-68, până atunci jocul fiind foarte echilibrat. În clasament, CSM Galaţi este pe locul al treilea, cu cinci victorii, una mai puţin decât echipa din Mediaş şi două faţă de lider, CSO Voluntari.


Trei meciuri, la Galați | Baschetbaliștii de la CSM Galați vor avea o serie de trei meciuri, toate pe teren propriu, două contând pentru Liga Națională și unul în "Cupa României". Astăzi, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, CSM va juca împotriva echipei sibiene CSM Mediaș, în etapa a șaptea, ultima rundă a turului. Cele două echipe se află pe locurile 2 și 3, la egalitate de puncte - 11, fiecare cu câte cinci victorii și o înfrângere, departajate de coșaveraj. Luni, de la ora 19.00, în prima etapă din retur, CSM se va confrunta, pentru a patra oară, cu CSM Sighetu Marmației (două dintre meciuri, în Cupă), iar miercuri (ora 18.00), cu SCM Timișoara, în faza a doua a "Cupei României".

"Avem un lot pregătit pentru a face față unei astfel de serii de meciuri. Jocul de astăzi, cu Mediaș, este de final de tur, iar după cel de miercuri, cu Timișoara, putem să facem un bilanț pentru ceea ce am reușit până acum", a spus Eugen Ilie, tehnicianul echipei gălățene. Acesta a precizat că mai este de muncit pentru a se declara cu adevărat mulțumit. "Creștem de la meci la meci, încă nu sunt mulțumit, vreau să am combativitatea 40 de minute. Avem lotul valid, în acest moment suntem calificați în grupa următoare, iar aceste două meciuri or să ne arate ce avem de făcut pentru a putea performa în cealaltă grupă. Sportivii ne cresc, atât ca valoare individuală, cât și ca întreg, iar acest lucru se vede de la meci la meci", a concluzionat Ilie.

Sâmbătă, 23 noiembrie 2019

Citit 1224 ori Ultima modificare Duminică, 24 Noiembrie 2019 21:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.