BASCHET| CSM Galați a pierdut duelul cu o adversară din prima grupă valorică
Foto: Sonia Baciu

BASCHET| CSM Galați a pierdut duelul cu o adversară din prima grupă valorică
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: CSM a pierdut, scor 76-94, în fața SCM Timișoara, în meciul din prima manșă a ”optimilor” Cupei României. 


Baschetbaliștii de la CSM Galați vor juca, astăzi, la Sala Sporturilor "Dunărea", de la ora 18.00, cu SCM Timișoara, în primul meci din optimile de finală ale "Cupei României".

Gălățenii antrenați de Eugen Ilie evoluează în Grupa Valorică B a Ligii Naţionale (locul 2, cu șase victorii din opt meciuri), în timp ce adversarii sunt în prima grupă valorică (locul 7, cu două victorii).

"Vom aborda jocul de azi cu aceeași intensitate ca la partidele anterioare, nu ne gândim că e meci de Cupă sau de campionat. Trebuie să fim competitivi și să avem 80 la sută din relațiile de joc formate, până în februarie, când începem turul secund. O victorie astăzi ar fi foarte importantă, nu atât de mult ca scor, ci pentru ca băieții să simtă că se pot bate de la egal la egal cu oricine", a declarat Eugen Ilie.

Acesta speră la o susținere din partea publicului, care trebuie atras din nou spre baschet. "Va fi un meci frumos, este foarte important pentru jucătorii să aibă public, acest lucru îi poate motiva. Interesul pentru baschet trebuie ridicat, iar eu asta vreau să fac la Galați", a concluzionat Ilie.

În primul tur al "Cupei României", CSM Galați s-a impus categoric (94-50 și 100-60), în fața formației CSM Sighetu Marmației.

De altfel, luni seară, gălățenii au bifat a patra victorie din acest sezon în faţa maramureșenilor, într-un meci care a contat pentru prima etapă a returului Ligii Naționale, încheiat cu scorul 106-79 (52-48). Cel mai bun marcator al gălățenilor a fost Negoițescu, cu 24 de puncte. Ceilalți realizatori de la CSM Galați au fost: Martin 17 puncte, Bogdanovici 15 p, Krivokapici și Vlad - câte 14 p, Armstrong 10 p, Corpodean 7 p, Porter Bunton 3 p și Sava 2 puncte.

Citit 1031 ori Ultima modificare Joi, 28 Noiembrie 2019 11:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.