Un nou record uimitor al lui Lewandowski

Un nou record uimitor al lui Lewandowski
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Atacantul polonez Robert Lewandowski a reuşit cea mai rapidă cvadruplă din istoria Ligii Campionilor, în partida pe care echipa sa, Bayern Munchen, a câştigat-o, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 6-0, în faţa formaţiei sârbe Steaua Roşie Belgrad.

Lewandowski a marcat toate cele patru goluri într-un interval de doar 15 minute (între 53 şi 67), o performanţă pe care niciun alt jucător nu a mai realizat-o până acum în cea mai importantă competiţie continentală intercluburi.

Internaţionalul polonez a ajuns, astfel, la 10 goluri marcate de la debutul actualei ediţii din Champions League şi poate spera să depăşească recordul stabilit de portughezul Cristiano Ronaldo, care a înscris 17 goluri în sezonul 2013/2014, în tricoul lui Real Madrid.

Lewandowski nu este la prima ispravă de acest tip, el având la activ chiar mai multe goluri înscrise într-un interval mai scurt de timp. În 2015, într-un meci din prima ligă germană, contra celor de la Wolsburg, atacantul polonez a marcat cinci goluri într-un interval de 9 minute, Atunci el a intrat în meci imediat după pauză, când Bazern era condusă cu 0-1 şi a marcat în minutele 51, 52, 55, 57 și 60.

Citit 1091 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Noiembrie 2019 18:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.