CSM Galați, învinsă în ”Cupa României”

CSM Galați, învinsă în ”Cupa României”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Baschetbaliștii de la CSM Galați au pierdut, scor 76-94, în fața celor de la SCM Timișoara, în meciul tur din optimile de finală ale "Cupei României", disputat miercuri seară pe teren propriu.

Oaspeții, ce evoluează în prima grupă valorică a Ligii Naționale, au câștigat prima jumătate la o diferență de 10 puncte, după ce au condus chiar și cu 17 puncte (37-20, min 16). Gălățenii au avut un joc mai consistent în a doua parte a meciului, au fost mai agresivi, dar nu au reușit să spargă "zidul" pus de timișoreni.

”Au fost momente de joc bune, trebuie să plecăm din acest meci cu ce a fost bun, restul vom avea grijă să lucrăm la antrenamente. Nu avem cum să ne ascundem dând vina pe rotație scurtă sau oboseală, aceasta este situația, trebuie să jucăm baschet. Trebuie să înțelegem că plecăm de aici, de la munca în sală, și nu avem de ce să respectăm atât de mult adversarii. Ne-a lipsit, dar nu putem să ne plângem și să ne spunem că dacă era Bunton (n.r. - accidentat în meciul cu Sighet) am fi câștigat 10 puncte. În meciul din retur vrem să luptăm așa cum am făcut-o în sferturile trei și patru”, a declarat Eugen Ilie.

Cel mai bun marcator al CSM Galați a fost Bogdanovici - 17 puncte. De remarcat a fost Negoițescu, care a reușit ”double-double”, cu 11 puncte și 11 recuperări. Ceilalți marcatori ai echipei gălățene au fost: Krivokapici 15 p, Armstrong 13 p, Corpodean 12 p, Vlad și Martin - cu câte 4 puncte.

Meciul retur se va disputa miercuri, 4 decembrie, la Timișoara.

Citit 808 ori Ultima modificare Joi, 28 Noiembrie 2019 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.