VOLEI. CSU Belor, încă un meci dificil
Foto: Sonia Baciu

VOLEI. CSU Belor, încă un meci dificil
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Seria meciurilor la îndemână s-a cam încheiat pentru echipa feminină CSU Belor. După înfrângerea în faţa campioanei, în meciul de debut (0-3 cu Volei Alba Blaj), au urmat cinci partide adjudecate fără puncte pierdute. După această „serie”, gălăţencele au dat peste două adversare de un alt calibru, în care s-au înregistrat tot atâtea înfrângeri: 0-3 cu Dinamo şi tot 0-3 în deplasarea de la Bacău. Astăzi, va urma un nou meci cu o adversară obişnuită cu locurile fruntaşe, CSM Târgovişte.

„Este un adversar de top, experimentat şi cu siguranţă că ne va ridica destule probleme. În vederea acestei confruntări ne-am pregătit cu mare atenţie şi sper că ne vom bate pentru fiecare minge, fiecare punct. Sperăm ca şi publicul nostru să ne fie aliat şi atunci putem spera la un rezultat favorabil”, ne-a spus Bogdan Paul, antrenorul principal al echipei gălăţene.

În clasament, CSU Belor are 15 puncte, ocupă locul 5, tot atâtea puncte având şi târgoviştencele, care ocupă locul 4. O situaţie similară, cu echilibru prin prisma clasamentului, a fost şi înaintea duelurilor cu Ştiinţa Bacău şi Dinamo, dar victoriile au fost de partea adversarelor, toată lumea din tabăra gălăţeană sperând că astăzi situaţia nu se va repeta.

Întâlnirea va începe la ora 14,00, la Sala „Dunărea”, şi va fi televizată de TVR 3. Va arbitra cuplul bucureştean B. Stoica / B. Vişan.

Următorul meci, ultimul din turul actualului sezon, se va disputa în deplasare, în compania formaţiei CSM Lugoj, ocupanta locului şase.

Citit 1018 ori Ultima modificare Joi, 28 Noiembrie 2019 17:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.