Degringoladă totală! Echipa României a început Campionatul Mondial cu un joc lamentabil

Degringoladă totală! Echipa României a început Campionatul Mondial cu un joc lamentabil
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Reprezentativa feminină de handbal a României a început Campionatul Mondial din Japonia cu o înfrângere la un scor ruşinos, 16-31 (9-16), în partida cu Spania, disputată sâmbătă.

Echipa României, cu suedezul Tomas Ryde selecţioner, a avut una dintre cele mai slabe evoluţii din istoria prezenţelor la Campionatul Mondial. A fost condusă permanent, singurul moment în care a dat speranţe că partida poate avea o derulare decentă fiind în prima repriză, când de la 5-10 s-a apropiat la 8-10. În rest, jale la toate capitolele, cu excepţia Cristinei Neagu, menajată în ultima parte a partidei, când era clar că nu se mai poate face nimic pentru un rezultat favorabil.

Deşi încă de la începutul reprizei secunde a fot degringoladă ân jocul echipei României, Tomas Ryde a cerut time-out abia în minutul 55!

Următoarele partide ale echipei României se vor disputat după următorul program: duminică, 1 decembrie, ora 11,00, cu Senegal; 3 decembrie, ora 12,00, România – Kazakhstan; 4 decembrie, ora 8,00, România – Muntenegru; 6 decembrie, ora 12,00, România – Ungaria.

Primele trei clasate se califică în Grupele Principale.

Citit 1210 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019 12:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.