La Galați, ”Cupa Moș Nicolae”

La Galați, ”Cupa Moș Nicolae”

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Galațiul va fi, sâmbătă, 7 decembrie, gazda unui turneu de tenis de masă ce se adresează atât amatorilor, cât și începătorilor, având și secțiune pentru ”elite” și ”open”. Competiția, în organizarea Top Spin Club, se va desfășura la sala clubului, deschisă în Micro 17 (fostul Restaurant "Havana"), iar organizatorii le promit participanților, pe lângă voie bună, și o serie de surprize.
Taxa de înscriere este de 25 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii, iar pentru persoanele cu dizabilități nu se percepe taxă.
Meciurile turneului B, dotat cu ”Cupa Moș Nicolae”, vor începe la orele 9.30 și 14.30, după validarea înscrierilor. Acestea se pot face telefonic, la numărul 0722.728.049, ”primul venit, primul servit”.
Sistemul de joc va fi cel mai bun din cinci seturi. La elite/open sunt așteptați maximum 20 participanți, în timp ce la avansați/începători - maximum 40 participanți. De precizat că tabloul elimantoriu se generează automat. Primii patru sportivi de la fiecare categorie vor primii cupe și diplome.

Citit 945 ori Ultima modificare Luni, 02 Decembrie 2019 15:49

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro