La Galați, ”Cupa Moș Nicolae”

La Galați, ”Cupa Moș Nicolae”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Galațiul va fi, sâmbătă, 7 decembrie, gazda unui turneu de tenis de masă ce se adresează atât amatorilor, cât și începătorilor, având și secțiune pentru ”elite” și ”open”. Competiția, în organizarea Top Spin Club, se va desfășura la sala clubului, deschisă în Micro 17 (fostul Restaurant "Havana"), iar organizatorii le promit participanților, pe lângă voie bună, și o serie de surprize.

Taxa de înscriere este de 25 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii, iar pentru persoanele cu dizabilități nu se percepe taxă.

Meciurile turneului B, dotat cu ”Cupa Moș Nicolae”, vor începe la orele 9.30 și 14.30, după validarea înscrierilor. Acestea se pot face telefonic, la numărul 0722.728.049, ”primul venit, primul servit”.

Sistemul de joc va fi cel mai bun din cinci seturi. La elite/open sunt așteptați maximum 20 participanți, în timp ce la avansați/începători - maximum 40 participanți. De precizat că tabloul elimantoriu se generează automat. Primii patru sportivi de la fiecare categorie vor primii cupe și diplome.

Citit 1896 ori Ultima modificare Luni, 02 Decembrie 2019 15:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.