Participare de succes a sportivilor gălățeni
Foto: Daria Ciocan, pe podiumul ”Cupei de Iarnă” 

Participare de succes a sportivilor gălățeni
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un mare număr de copii, peste 300, din întreaga țară s-au prezentat la startul întrecerilor atletice desfășurate în Sala ”Bistrița” din Bacău. Aici au avut loc cinci probe atletice, pentru copii și juniori: 60 m, 400 m, 1500 m, ștafetă și lungime, în cadrul ”Cupei de Iarnă”. Între numeroșii participanți s-au aflat și 30 de copii de la Liceul cu Program Sportiv Galați, pregătiți de profesorii: Marlena Chițu, Maria Ciocan și Andreea Pleșu Tudorache.

În această companie, atleții gălățeni au avut o evoluție bună, ocupând câteva locuri fruntașe. Cei de la LPS au ”punctat” prin Tudor Vrabie (copii I, 13 ani), care s-a clasat pe primul loc la 60 m, cu performanța de 7.78 secunde. Pe Tudor l-a acompaniat Rebeca Teodora Stan (junioară I, 16-17 ani) sosită a doua în cursa de 400 metri. Ambii atleți pregătiți de Maria Ciocan. Același loc 2 au ocupat și componentele ștafetei de 4X200 m, junioare I, compusă din fetițele: Silvia Boacnă, Mihaela Movilă, Georgiana Oprea și Rebeca Stan (profesori Maria Ciocan și Marlena Chițu).

Clasări onorabile ale ”liceenilor” s-au consemnat și pentru alte două ștafete: 4X200 m fete, locul 5 și cea de 4X200 m băieți, locul 6.

Aceste realizări au fost întregite de frumoasa performanță a sportivei Daria Rebeca Ciocan - junioară III (legitimată la CS Municipal Galați). Pregătită de antrenorul emerit Dumitru Văduvoiu, Daria a încheiat cursa de 60 m cu record personal pentru primul loc - 7,83 secunde.

A fost ultimul concurs atletic al anului, un concurs în care atleții gălățeni au avut evoluții notabile, în pofida faptului că se pregătesc în condiții precare!

Citit 2227 ori Ultima modificare Duminică, 15 Decembrie 2019 17:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.