BASCHET | CSM Galați, succes categoric pe final de an

BASCHET | CSM Galați, succes categoric pe final de an
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

 

Baschetbaliștii de la CSM Galați au încheiat anul cu o victorie clară, scor 101-73, cu CSM Tg. Jiu, în meciul disputat sâmbătă seară, în deplasare, în Grupa B a Ligii Naționale.

Primul sfert a fost dominat de gorjeni, însă din minutul 13, jocul a ”curs” în favoarea oaspeților, cu trei sferturi foarte bune, ultimul fiind câștigat la 25 de puncte diferență.

Cel mai bun jucător de la CSM Galați a fost coordonatorul Krivokapici, cu 24 de puncte (3x 3 p), 8 recuperări și 2 ”assists”. Ceilalți realizatori ai echipei gălățene au fost: Armstrong 23 de puncte, 8 recuperări; Corpodean 16 p, 6 r, 2 a; Porter Bunton 16 p, 4 r, 4 a; Bogdanovici 12 p,  3 r, 2 a; Martin 4 p, 4 r, 1 a; Negoițescu 3 p; Vlad 2 p, 2 r, 1 a; Sava 1 p, 1 r; Grecu o recuperare.

Cu acest rezultat, CSM Galați se menține pe locul secund, la un singur punct în urma liderului grupei, CSO Voluntari. Din prima fază a campionatului mai sunt de disputat meciurile a trei etape. Gălățenii se vor confrunta pe 4 ianuarie, pe teren propriu, cu ABC Athletic Constanța (locul 4), pe 11 ianuarie, cu CSM Focșani, iar pe 18 ianuarie, la CS Municipal Mediaș (acum locul 3).

Altfel, în faza secundă a competiției, primele patru echipe din Grupa Valorică B vor juca alături de locurile 7 și 8 din Grupa Valorică A (în acest moment Steaua și BC Pitești), în Grupa Galbenă, în care se vor disputa meciuri tur-retur. La finalul fazei, primele două echipe din această grupă se vor califica în play-off-ul LN.

Citit 1108 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.