Baschetbaliştii, primii care reintră în competiţie
Foto: Sonia Baciu

Baschetbaliştii, primii care reintră în competiţie
Astăzi, la Sala "Dunărea"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Baschetbaliștii de la CS Municipal Galați dau startul în competițiile din acest an, astăzi, de la ora 17.00, când vor juca pe teren propriu cu constănțenii de la ABC Athletic (locul 4), în Liga Naţională.

Aflați pe locul secund în Grupa B a Ligii Naționale, la un singur punct în urma liderului, CSO Voluntari, sportivii antrenați de Eugen Ilie își doresc să continue seria evoluțiiilor bune pe care au avut-o în ultimele luni ale anului trecut şi să continue să-şi crească potenţialul, în perspectiva fazei secunde a campionatului, când vor să lupte pentru intrarea în play-off, alături de echipele din prima grupă valorică.

În meciul din tur, CSM Galaţi s-a impus cu scorul de 75-74, după un meci pe care l-a dominat, dar în care adversarii au revenit pe final de joc şi au generat emoţii în tabăra gălăţeană.

Din prima fază a competiției, CS Municipal Galați mai are de disputat alte două jocuri, pe 11 ianuarie, cu CSM Focșani, iar pe 18 ianuarie, în deplasare, cu CS Municipal Mediaș, echipă aflată acum pe locul 3.

Reamitim că, după terminarea primei faze a Ligii Naţionale, primele patru echipe din clasamentul Grupei B vor juca alături de locurile 7 și 8 din Grupa Valorică A (în acest moment Steaua și BC Pitești), în ceea ce va fi Grupa Galbenă, în care se vor disputa meciuri tur-retur. La finalul Grupei Galbene, primele două echipe din această grupă se vor califica în play-off-ul Ligii Naţionale, alături de primele şase din actuala Grupă A.

Citit 1382 ori Ultima modificare Vineri, 03 Ianuarie 2020 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.