BASCHET | Aşa să-i ţină tot anul!

BASCHET | Aşa să-i ţină tot anul!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Seria meciurilor din acest an pentru echipele gălăţene a fost deschisă cu brio de baschetbaliştii de la CSM Galaţi, care au câtigat, scor 76-64, partida de pe teren propriu cu ABC Athletic Constanţa, din cadrul etapei a 12-a din Liga Naţională, Grupa B.

Partida a fost dominată în totalitate de echipa gălăţeană, antrenată de Eugen Ilie. Prima desprindere a avut loc încă de la jumătatea primul sfert (scor 16-9), cei din Constanţa, aflaţi pe locul al patrulea în această a doua grupă valorică, putând apoi să se apropie doar în două rânduri, la începutul sfertul al doilea (20-18) şi în cel de-al treilea (43-40, min. 24), după ce la pauza mare CSM Galaţi conducea cu 41-33.

Cel mai productiv jucător din formaţia gălăţeană a fost Milos Krivokapic, realizator a 24 de puncte, urmat îndeaproape de Vlad Corpodean - 19 puncte şi Mihajlo Bogdanovic - 16.

În clasamentul Grupei B, CSM Galaţi se menţine pe locul secund, la un singur punct în urma celor de la CSO Voluntari, aceeaşi distanţă minimă fiind şi faţă de ocupanta locul al treilea, CSM Mediaş, pe care o va întâlni în ultima etapă (18 ianuarie), în deplasare. Până atunci, va mai fi partida de pe teren propriu, cu CSM Focşani, din 11 ianuarie. Indiferent de ce rezultate va înregistra în aceste ultime două parte, CSM Galaţi are asigurată clasarea în locurile 1-4, care aduc calificarea în Grupa Galbenă din a doua fază a Ligii Naţionale, acolo unde se vor alătura ultimele două din prima grupă valorică, în ceea ce va fi lupta pentru două poziţii ce duc în play-off, între cele mai bune opt echipe din ţară.

Citit 885 ori Ultima modificare Duminică, 05 Ianuarie 2020 18:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.