Schimbări în componenţa lotului CSU Belor

Schimbări în componenţa lotului CSU Belor
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa feminină CSU Belor Galaţi are o nouă jucătoare pentru returul primului eşalon, Roxana Iancu, venită de la Dinamo Bucureşti. Totodată, s-a renunţat la două dintre voleibalistele aduse înaintea începerii campionatului.

Centrul Roxana Iancu a acceptat oferta de a veni sub formă de împrumut până la sfârşitul sezonului, mai ales că la echipa gălăţeană are mai multe şanse de a juca decât în cazul în care ar fi rămas la Dinamo, după ce formaţia bucureşteană a făcut un transfer important pe acelaşi post, cel al unei dintre cele mai valoroase jucătoare românce, Nneka Onyejekwe. Aceasta din urmă este cunoscută publicului gălăţeană din perioada în care a fost multplă campioană cu CSU Metal. De altfel, Nneka n-a fost foarte departe de o revenire la Galaţi în vară, când a refuzat oferta făcută de CSU Belor, în aşteptarea unei noi plecări în străinătate, care nu s-a mai concretizat.

Sunt două modificări în componenţa lotului şi în celălalt sens, al plecărilor, CSU Belor renunţând la serviciile a două jucătoare venite înaintea începerii campionatului, ucraineanca Ganna Magerova si georgiana Laura Simoniia, contractele acestora fiind reziliate pe cale amiabilă.

Voleibalistele de la CSU Belor Galaţi, care au încheiat turul Diviziei A1 pe locul 5, au avut doar câteva zile libere de Crăciun şi Revelion, antrenamentele fiind reluate din a doua zi a anului. Reluarea campionatului este foarte aproape, prima etapă din retur fiind programată la sfârşitul acestei săptămâni, când CSU Belor va juca, sâmbătă, în compania deţinătoarei titlului de campioană şi ocupantă a primului loc în clasamentul la zi, Volei Alba Blaj. La fel de repede va veni şi primul meci din acest an pe teren propriu, miercuri, 15 ianuarie (ora 18.00), cu FC Argeş, formaţie aflată pe locul 8.

Citit 1461 ori Ultima modificare Marți, 07 Ianuarie 2020 18:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.