Halep joacă astăzi la Adelaide

Halep joacă astăzi la Adelaide
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Simona Halep (locul 4 WTA) o va întâlni pe australianca Ajla Tomljanovici (locul 55 WTA) în turul secund al turneului de categorie Premier de la Adelaide (Australia). Partida se va disputa astăzi, nu înainte de ora 10.00 (televizare Digisport). Cele două s-au confruntat de două ori şi de fiecare dată a câștigat românca, iar ambele meciuri au avut nevoie de set decisiv - la Roland Garros (2019) și Cincinnati (2018).

În proba de dublu, Simona Halep și Raluca Olaru au fost eliminate încă din primul tur, de perechea formată din Kveta Pesche și Demi Schuurs, favoritele numărul 2 ale competiției. După două seturi echilibrate, Halep și Olaru nu au mai avut nicio șansă în decisiv, scor final 7-6 (2), 4-6, 10-3, după aproape două ore de joc. A fost pentru a treia oara când Simona și Raluca au făcut pereche la dublu, de fiecare dată fără victorie.

În turneul WTA de la Hobart (Australia), dotat cu premii totale de 275.000 de dolari, Sorana Cîrstea s-a retras luni, din cauza unei accidentări la piciorul stâng. Cîrstea (29 ani, 74 WTA) venise din calificări, după ce a trecut duminică în runda finală de Irina Begu, cu 6-2, 7-6 (9), şi urma să joace luni cu Kristyna Pliskova (Cehia), în primul tur pe tabloul principal.

Citit 2944 ori Ultima modificare Luni, 13 Ianuarie 2020 18:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.