Baschet. Un nou ”secund” la CSM Galați

Baschet. Un nou ”secund” la CSM Galați
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

După transferul pivotului britanic Chris Tawiah, conducerea clubului CSM Galaţi a anunțat ieri încă o mișcare în cadrul echipei de baschet, de data aceasta la nivelul antrenorilor. Astfel, în locul secundului Bogdan Bălănică, cu care Phoenix a promovat în 2015 în prima ligă, a venit Cătălin Ștefănescu, pe care suporterii îl știu de pe vremea când îl seconda pe grecul Theodosios Paralikas la echipa feminină Phoenix Galați.

”Mă bucur că pot ajuta clubul din Galați și sper să fiu de folos pentru atingerea obiectivului propus. Aici este un grup pe care îl apreciez pentru devotament, iar Eugen Ilie este un antrenor pasionat de ceea ce face la echipă”, a declarat Cătălin Ștefănescu, noul antrenor secund al echipei de baschet.

În cariera sa, Ștefănescu a fost tehnician la Phoenix (feminin), CSM Ploiești, Cuza Sport Brăila, dar și secund la naționala U18 (alături de Eugen Ilie). Ștefănescu se află pe lista celor mai buni 10 antrenori din țară, care vor colabora cu FR baschet în cadrul programului PerformBaschet.

Altfel, prima participare oficială ca ”secund” al CSM Galați va avea loc sâmbătă, în disputa din deplasare cu CSM Mediaș, într-un meci contând pentru ultima etapă a Grupei B din Liga Națională.

Faza secundă a competiției, cu CSM Galați în Grupa Galbenă, alături de clasatele pe locurile 7 și 8 din Grupa A și primele patru echipe din Grupa B, va începe săptămâna viitoare.

Citit 1834 ori Ultima modificare Marți, 14 Ianuarie 2020 18:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.