BASCHET | Derbi pentru locul al doilea
Foto: Sonia Baciu

BASCHET | Derbi pentru locul al doilea
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Baschetbaliștii de la CS Municipal Galați vor juca, astăzi, de la ora 17.00, cu CSM Mediaș, în ultima etapă a Grupei B din Liga Națională.

Această partidă poate fi considerată derbiul pentru locul al doilea al grupei, cele două echipe fiind vecine de clasament. Galațiul se află pe locul secund, cu 24 de puncte (11 victorii și 2 înfrângeri), iar Mediașul, pe poziţia a treia, cu 23 de puncte. În meciul din tur, sibienii au învins echipa antrenată de Eugen Ilie cu scorul de 85-72.

Totodată, jocurile din această etapă sunt importante pentru toate echipele, căci în funcție de rezultatele lor se va stabili ordinea meciurilor din faza secundă a campionatului - grupa locurilor 7-12, în care vor fi angrenate ultimele două clasate din prima grupă valorică (A) și locurile 1-4 din a doua grupă valorică (B), împerecherea din prima etapă urmând să se facă astfel: locul 7A cu locul 4B, 8A cu 3B şi 1B cu 2B. Jocurile se vor disputa începând de săptămâna viitoare.

Altfel, în această ultimă rundă, liderul CSO Voluntari va juca împotriva echipei CSM Tg. Jiu, iar ocupanta locului 4 - ABC Athletic Constanța (18 p) urma să joace aseară cu ultima clasată, CSM Sighetu Marmației.

Citit 1537 ori Ultima modificare Vineri, 17 Ianuarie 2020 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.